Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bugün de Gıybete Doyduk! 23 Mart'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Bugün de Gıybete Doyduk! 23 Mart'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar
0
51

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-d207ab1412498377810b2ace6c110a5e5812f97f.jpg

Tekrar olaylaaaar, olaylaaaar...

1. Fenomen isim Berika Demir'in kız isteme ve nişan merasimi gerçekleşti!

2. Büyük hayran kitlesine sahip olan 'Leyla ile Mecnun' dizisinin Exxen platformunda ekranlara döneceğini öğrendik!

3. 'Doğduğun Konut Kaderindir' dizisinin sevilen oyuncusu İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılacağı tez edildi!

4. 'Çikita Muz' müziğiyle tanıdığımız Ajdar'ın sahne almak ismine bulunduğu talepler dudak uçuklattı!

Ajdar'ın konser istekleri ortasında 5 milyon dolar, bir otelin bütün odaları ve 200 kişilik muhafaza yer alıyor.

5. Ebru Polat, bir erkekten vazgeçtiğinde meczup numarası yaptığını söyledi!

Açıklamasında, 'Direkt meczup numarası yapıyorum. Ya da daima bu türlü problemli pozları veriyorum. Zati sıkıntılı bir beşerle kimse kalmak istemiyor. Emin ol ki, sen düzgünken herkes yanında. Sorunun, kaygının düşüncen varsa herkes kaçıyor. Çarçabuk bir erkeği kaçırmanın yolu' sözlerini söyledi.

6. Dua Lipa, katıldığı fotoğraf çekiminin akabinde aracına giderken hayranının saldırısına uğradı!

7. Nuri Alço, koronavirüs testinin olumlu çıkmasının akabinde hastanede tedavi gördüğünü öğrendik!

Eşi Burcu Sezginoğlu ise "Herkülüm benim... Sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım" diyerek sevenlerinden dua istedi.

8. Ünlü isim Chiara Ferragni ikinci bebeğini kucağına aldı. Bebeğinin isminin ise Vittoria olduğunu açıkladı.

9. Model Özge Ulusoy, başına poşet geçirilen bir görüntüyü toplumsal medya hesabında paylaştı!

Görüntü için "Sette makyaj bozmadan nasıl elbise giyiyoruz? İşte bu türlü giyiyoruz” açıklaması yapıldı.

10. Merve Boluğur'un toplumsal medya hesabında paylaştığı lakin yüzünü göstermediği yeni sevgilisinin Meriç Kırdan isimli bir yer işletmecisi olduğu tez edildi!

Dünkü gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt