Yeniden olaylaaaar, olaylaaaar...
1. Cardi B'den ününün bir Türk'e ilişkin olduğu konusunda şaşırtan bir açıklama geldi!
2. Berrak Tüzünataç'ın ansızın değişen mesleğine yakından bakış attık!
3. Ece Erken, YouTube kanalında gelen soruları cevaplarken bomba üzere bir itirafta bulundu!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ece Erken ve Alişan, bir müddettir küs biliyorsunuz ki... Sebebi de ünlü türkücünün Demet Akalın ile tekrar barışması...Bu mevzuyla ilgili kendisine gelen sorular ortasında Alişanla neden küstüğü soruldu. Kendisi de ünlü türkücünün Demet Akalınla ilgili ağır laflar söylediğini fakat tekrar barışmalarının garipliği yüzünden ortalarının açıldığını belirtti.
4. Elçin Sangu, kendisi hakkında yapılan bir habere esprili bir karşılık verdi!
Giriş yap veya üye ol.
Kendisini konuta kapattığı konusunda yapılan habere 'Hiç haberim olmadı neden o denli yapmışım ki? Daima diğerlerinden duyuyorum aşkolsun Elçin' cevabını verdi.
5. Demet Akalın, bir müddettir ortalarının açık olduğu Aleyna Tilki ile ilgili bomba kelamlar söyledi!
Giriş yap veya üye ol.
Demet Akalın yeni müziği çıkan Aleyna Tilki ile ilgili "Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Kimse bana dayanak olmuyor' demiş, biz dayanak olsak ne olacak? Bize kimse takviye olmadı. Ben birinci çıktığında ona çok takviye oldum. Ben dünya starı olacağım deyip üç sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" dedi.
6. Şeyma Subaşı'nın paylaştığı fotoğrafta Melisa Ilıcalı'nın art koltukta uyuması toplumsal medya tarafından büyük reaksiyon gördü!
7. Gigi Hadid, kazara paylaştığı kıssada geçtiğimiz aylarda dünyaya getirdiği kızı Khai Hadid Malik'in fotoğrafını kazara paylaştı.
Ünlü model durumu fark eder etmez kıssayı sildi.
8. Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde kaybettiği köpeğine duygusal bir vedada bulundu!
Giriş yap veya üye ol.
Yaptığı açıklamada; 'Benim oğlum melek oldu.cok sıkıntı oldu yazması tahminen insanın cok sevdigi seyin gitmesi..cok agır.huzura erdigini düsünmeye calısıyorum.ben Anne olamadım ancak sen benim daima cocugumdun kendim dogurmus üzere sevdim..bana şartsız sevmeyi ögrettim.bir gün buluscaz bana kelam verdin.' dedi.
9. Mustafa Sandal'ın sevgilisi Melis Sütşurup'tan sevgilisine 'Hayatımdaki en âlâ arkadaşım.' paylaşımı geldi.
Giriş yap veya üye ol.
10. Hadise, makyajsız fotoğraf akımıyla ilgili açıklamada bulundu!
Giriş yap veya üye ol.
Hadise, "Ben nasılsam, o denli gözükmek istiyorum. Mesela çok photoshop seven bir insan değilimdir. Ben 35 yaşında bir bayanım ve her şeyimle kendimi seviyorum" kelamlarını sarf etti.
Dünkü gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz