Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bugün (5 Şubat) Doğanlar

Bugün (5 Şubat) Doğanlar
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bugün (5 Şubat) Doğanlar 5 şubat doğanlar 5 şubatta doğanlar subatta doganlar şubat ta günü Gelişmeye açık gibi görünseler de, bağnaz olduklarından dolayı, pek fazla insanlara yakın olmaktan hoşlanmazlar Her türlü sanatsal olaylara yatkındırlar Genellikle sevgi doymuş ve sevgisini paylaşmayı haberdar olan kişilerdir Hislerinden ve hatalı anlaşılmalardan dolayı hep öbür yorumlanırlarYardım sever ve çevrelerinde yapıcı kişilerdirSosyal ve toplumsal olaylardan çok fazla etkilenirler Başlıca pek fazla işini, perde ardındaki yönetirler Çevrelerinde düzen onlar için fazla önemlidir Her konuda bilgi sahibi olmayı severler Ara Sıra kuruntulu, hayalperest, kötümser, melankolik olabilirler aniden düşünce değiştirebilirler Uzun süreli sevgiye adaptasyonları zordur Yalnız kalmaktan hoşlanmadıkları için, ilişkilerinde kusur yapma olasılıkları fazladır Hümanist yapıları sebebiyle yardım etmeyi severler Bugün Doğan Kadınlar Halkla ilişkiler konusunda başarılı incelemeler yaparlar Organizasyon kabiliyetleri fazla fazla gelişmiştirYazarlık, resim, yayın, öğretim ve haberleşme konularında kabiliyet sahipleridir Kazanç konularında yöntemli olarak, tasarlanmış değişik düşünceleri vardır Aniden artı izaç yapabilirlerRahat ve rahat onlar için fazla önemlidir Bugün Doğan Erkekler Bilimsel konulara fazla ilgi duyarlar Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz Gençliklerinde oldukça yakışıklı ve cazibelidirler İlerleyen yaşlarında bile kendilerine bakmasını bilirler Ama erken gözlük takabilirler Bağımsızlık tutkuları yüzünden geç yaşta evlenirler Bugün Doğan Çocuklar Matematiksel bir zekaya sahiptirler Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler Bebekliklerinden itibaren işaret şekilde kendilerinden emin hareket ederler Arkadaşları arasında ayrı yönleri ile dikkat çekerler Baskı çocuklardırve onlarla yaşamış kişileri, epeyce zorlarlar Her şeyden fazla çabuk bıkarlar  

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt