Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Buharlı Göz Makyajı,
Buğulu Göz Makyajı Resimli Anlatım,
Buharlı Gözler,
Buharlı Makyaj Nasıl Yapılır

Buharlı göz makyajı yerine getirmek için ilk kez; göz kalemi ile göz çerçevemizi çiziyoruz

Fırça veya sünger aplikatör yardımıyla yukarıdaki gibi taban farınızı sürün

İnce uçlu sünger aplikatör ile seçtiğiniz öbür renkteki farı göz çerçevenize uygulayın

Gözünüzü hafifçe kapayıp benzer farı buraya da resimdeki gibi uygulayın

Gözünüzün dış köşesine yatay bir “V uygulayın

Ve bundan böyle sıra son dokunuşta ! Orta büyüklükteki yumuşak bir fırça yardımıyla tavan farınızı uygulayın Yani kaşınızın hemencecik altına Çoğunlukla renk olarak beyaz seçilir Ama ağırlıklı olarak kullandığınız far renginin çok açık bir tonunu da kullanabilirsiniz Yatay bir fırça ile göz çerçevenizdeki far ile kalemi karıştırın Rimelinizi uygulayın *

Similar threads

Buharlı Göz Makyajı Buğulu Göz Makyajı Nasıl yapılır Resimli Anlatım Son yıllarda ön planda olan buğulu göz makyajı 2010 sezonunda da kullanılmaya devam edecekLondra ’da gerçekleşmekte olan Moda Haftası ’nda mankenlerin makyajlarında siyah göz kalemi ve eyelinerlarla buharlı göz makyajı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Buharlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? buharlı göz makyajı buharlı göz makyajı nasıl yapılır rihanna nasıl yapılır video gölgeli video Bayanların çoğunlukla uyguladığı makyaj ; Buharlı göz makyajıBuharlı göz makyajına en sık rastladığımız ünlülerden bir tanesine rihannaBuharlı göz makyajını en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Nasıl Bihter gibi göz makyajı yapılır? Aşkı Memnu'daki Bihter gibi buğulu gözlere sahip olabilirsiniz Bihter gibi buğulu göz makyajı nasıl yapılır hemencecik öğrenmeye ne dersiniz Buharlı göz makyajı yapmak için öncelikle; göz kalemi ile göz çerçevemizi çiziyoruz Fırça veya sünger...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Buharlı Göz Makyajı Resimli Anlatım buğulu göz makyajı siyah buharlı göz makyajı video siyah video rengi makyaj trendlerine bir yenisi daha eklendibugulugozmakyajiresimlianlatim5c4ecedbb827falteksi ve buğulu gözlerSon yıllarda ön planda olan buğulu göz makyajı bu sezonda da kullanılmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bihter 'in Göz Makyaj Nasıl Yapılır ? Bu konu; bihterin göz makyajı nasıl yapılır hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir dönem ekranlarda kasırga gibi esen Aşkı Memnu hafızalarda derin bir iz bırakarak final yapmıştı Uzun bir vakit etkisinden kurtulamadığımız dizide Bihter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,517Konular
981,099Mesajlar
30,921Kullanıcılar
patronx07Son üye
Üst Alt