Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buğdaylı Et Çorbası (Öz Çorba Osmanlı)

Buğdaylı Et Çorbası (Öz Çorba Osmanlı)
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
bugdayli-et-corbasi-oz-corba-osmanli.jpg

Buğdaylı Et Çorbası (Öz Çorba Osmanlı) Tanımı İçin Gereçler

  • 1/2 (yarım) kilo kemikli et
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı buğday
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2 çay kaşığı tuz
Üzeri için:
  • 1 çay bardağı kıyılmış maydanoz

Buğdaylı Et Çorbası (Öz Çorba Osmanlı) Tanımı Yapılışı

  1. Kemikli eti 10 su bardağı su ile yeterlice pişirin.
  2. Kemiklerden etleri sıyırın.
  3. Buğdayı, tereyağını, küp doğradığınız soğanı ve baharatları etli suya ekleyin ve evvel orta ateşte sonra kısık ateşte buğdaylar uygunca yumuşayıncaya kadar pişirin.
  4. Maydanoz serperek servis yapın.Afiyet olsun????.
 
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt