Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SuperCan Sistem Gereksinimleri
SuperCan Oyunu İçin gerekenler
Süpercan pc sistem gereksinimleri :
İşlemci Intel Pentium 4 20 Ghz AMD Athlon 2000+ ve üzeri
Ekran Kartı Shader 11 ve T&L destekli 128 MB Ekran kartı (Nvidia FX 5200 Ati Radeon 9600) ya da üzeri
Ram (Bellek) 512 MB...
arkadaslar pc ye Age of Empires III kurdum ama grafık ve
oyunlarda aşırı derecede kasma var sanırım ekran kartım tam desteklı calısmıyor
celeron(R) CPU 253 ghz
512 mb ram
NVIDIA GEFORGE FX 5200 128
http:img296**************img2968953oyunhl2
PC OZELLIKLERIM
ARKADASLAR YARDIMCI...
Arkadaşımın bilgisayarına benim CDlerimle GTA SanAndreas'ı yükledikBne de gayet iyi ve normal olarak çalışan bu oyun arkadaşımda kasmadan çalıştı ama bir sorun varTüm insanlar aydınlıkta sarı, mavi renklerde, karanlıkta siyah renklerdeDoğal olarakta kim polis, kim gangster anlaşılmıyoSadece...
Üç boyutlu olarak hazırlanmış harika bir fantastik oyun ile baş başa kalacaksınız Rol yapma oyunu olarak geçen Diablo tarzı bir oyun olan Divinity 2: Ego Draconis ile ejderhaların yaşadığı döneme gidecek ve zorlu görevlerle karşı karşıya kalacaksınız
Oyunumuz eminiz ki takdirinizi kazanacak...
Panzer Corps serilerini sevenler için harika bir oyun daha sonunda piyasaya sürüldü Senaryosu ve grafikleri ile tamamen değiştirilen Panzer Corps karşımıza sıra tabanlı strateji oyunları arasında yer alıyor Oyun editörleri tarafından da oldukça yüksek puan alan ve beğenilen oyunlardan biri olan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.