Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu nickler komik nickler:)))

bu nickler komik nickler:)))
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
bu nickler komik nickler)) gülünç nickler 2011 Bağırsak kurtları bağırsakta yaşar, bağırmasakta » Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yahut dışarı çıkıp her yerde mı gireyim? » Bir kazan varmış Bu kazan çok iyi dans ediyormuş, harikulade kıvırıyormuş Bu kazana ne denir ? İyi Olan Kazansın » Kusura bakma birader, seni birine benzettim Olabilir, babam fazla gezermiş » Aşk çılgınlığın en zevkli türevidir, öpüşmek ise entegrali » Aşk bir mesele gel sırtımı kesele » Fabrikadan halka satmak vardı Bir sürü halkam oldu » Aşk bir havuzdur İçine aptallar düşer Beni ittiler » Bu meslek yerinde haftada birgün sigara içmek yasaktır oda bugündür » Babama değerimi sordum Dünyalar değin dedidünyanın değerini sordum Beş para etmez dedi1549283546 1549283546 bunicklerkomiknickler5c5830df294d6bunicklerkomiknickler5c5830df294d6 http:wwwyudumlacomforumimagessmiliessmilegif » Kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela ERKEKLERDEN!!!!!! » Aşk dünya sofrasında yenilen en büyük kazıktır » Dünya bir gündür oda bu gündür » Adamın birisi donmuş karısıda atlet! » Ey yükselen yeni esil! İn ulan altında! » Sen öbür kıyıda, Ben bambaşka kıyıda, Aramızda dalgalar var İyi de ben yüzme bilmem ki!!! » Ben bu gece bekçilik işini gözüm kapalı yaparım dost » İlahi azrail sen insanı öldürürsün » Dakiklik felakettir ( Kaplumbağa ) » Bayan hakkı diya birşey olmaz Çünkü hakkı erkek ismidir » Uyarı Uyarı !! 1965 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur! Tüm 1965 yılında kahva içenlere duyurulur: Kurtuldunuz !!! » Vicdanı tertemizdeki Zira onu hiç kullanmamıştı » Otelimizde hamam böceği bulunmaz, Fareler onları temizliyor » Bos siselerin degil gecmeyen günlerin sarhosuyum » Her başarılı öğrencinin arkasından kopya olabilir » Herkez sakız çiğner fakat benim gibi patlatamaz » Birinciler olmasaydi ikincilerde kazanırdı » Yerin kulağı var derlerBenimde kulağım varPeki ben yermiyim? HAYIR YEMEM » AŞK karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır » Eger evrende bizden başka medenilik yok ise, büyük bir yer israfıyla aleyhinde karşıyayız!!  

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt