Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu kızın amacı ne anlamadım!! lütfen Yardım!!!!!

Bu kızın amacı ne anlamadım!! lütfen Yardım!!!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sa beyler geçen pztesi sınıftan bi kızla muhabbet ettim ve kızdan hoşlanmaya başladım işte son ders msni aldım kızın o haftada pztesinden sonradan fazla nadir konuştuk işte cumartesi günü kız msne geldi beni seviyomuş gibi davrandı neyse pazartesi günü kızın yanına gittim ve dedimki hayrola hiç konuşmuyosun msnde bıdı bıdı konuşuyodun sen bana pas ver de ben de gol atayım dedimbi de bu kızın gerisinde oturan bi çocuk var onla konuşuyo gülüşüyo ve konuşurken bana bakıyo ara sıra fakat dün soğuktu bende dedim kendi kendime bundan böyle yoruldum bende konuşmicam ve bugün konuşmadım ama yine o çocukla konuşurken baktı arkalaralütfen yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaslar ben iş lisesi okuyorum sadece pazartesi salı gidiyorum okula yani haftada sadece 2 gün Bi kız var 2 hafta önce onla gözgöze geldik bi an, cok hoş gercekten cok hoslandım neyse, ben sonra kızı her zaman kesmeye basladım oda bakıyodu Acaba ben bakıyor muyum diye bakıyor diye düşündüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar Ben 2 hafta önce sevgilimden ayrıldım ve benzer sınıftayız ve kız fazla garip davranmaya başladı Ben yanındayken başkalarına yüksek sesle telefon numarasını veriyor derste kesintisiz bana bakarken görüyorum Ben arkadaşlarla takılırken yanımıza gelip arkadaşa azıcık yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan olur ya hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 defa facebookda eklemiştim kabul etmedibir çok kezde göz göze gelmiştikhemencecik hemencecik kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan belki hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 kere facebookda eklemiştim kabul etmedibir fazla kezde göz göze gelmiştikhemencecik derhal kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
slm arkadaşlarben 3 hafta önce bu formda bir konu açmıştım okuyan belki hatırlarkısacası konu şöyleydiben ünvsde bir kızdan hoşlanıyordum2 kez facebookda eklemiştim kabul etmedibir fazla kezde göz göze gelmiştikanında anında kantinde benim bulunduğum ortamda bulunuyordu sürekliben onla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt