Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Kız Sizce Kabul Edecekmi ?

Bu Kız Sizce Kabul Edecekmi ?
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
okul sezonun başında dershanede gördüğüm andan beri kızı hoşlanmaya başladım hani birincil görüşte aşk derlerya benzer fakat bu kız benim kankalarımdan bir tanesini çok beğendi 1 sene boyunca bu 2 sini birbirine ayarlamaya çalıştık(hala seviyorken ben onu) azıcık pislik(pislik derken komiklik toplum içinde fln)yapmayı seven bi kız benzer benim gibi her yaptığımız piliklerde komikliklerde her şeyde dahada büyüdü içimdeki sevgi geldi yıl sonu bizim dost cesaretini topladı söledi buna 2 side birbirini sevdiğini biliyor giderken çıktılar 5 gün daha sonra bu erkek ayrıldı bundan kız pek morali fazla bozuk bir şekilde ayrıldı aradan 23 hafta geçti çıkardım telefonu başladım kıza mesaj atmaya işte nbr nasılsın hal hatır sormak fln cesaretimi toplayıp girdim konuya şaşırdı kaldı çocuğu ayalamaya çalıştın bana bi sürü şey yaptım önünde nası sevdin fln anlattım anlattım fln seni arkadaşım olarak görüyorum dedi sonradan bir daha sormadım lakin hala msjlaşıyoruz

Sizce ilerde bastırsam falan kabul edermi ?

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt