bu kadarda süratli yaş pasta olurmuu kelepçeli kalıpta yaş pasta hizli kek ayılı yaş pasta kalıpta tez pastalar Malzemeler 150 gr margarin 1 çay bardağı un 2 çay bardağı toz şeker 4 su bardağı süt 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Üzeri için; 2 yemek yemek kaşığı dövülmüş ceviz içi, 1 su bardağı hazırlanmış süt kreması Yapılışı 8 kişilik Hazırlama süresi 15 dakika Pişirme süresi 10 dakika Orta zirve bir tencerede margarini eritip unu ek ettikten daha sonra sürekli karıştırarak sararıncaya değin, 12 dakika kavurun Üstüne süt, kakao, toz şeker ve vanilyayı derhal ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin Kaynamaya başladıktan 12 dakika sonra ocaktan alın Muhallebinin 1 su bardağı kadarını ayırın Kalan muhallebiye robotta çektiğiniz ya da elinizle ufaladığınız bisküvileri ekleyip bu harcı orta boy bir kek kalıbına yerleştirin Keki buzdolabında 3 saat dek beklettikten daha sonra kelepçeli kalıptan alıp bir servis tabağına aktarın Ayırdığınız kakaolu muhallebiyi ve hazırlanmış kremayı mikserde 23 dakika çırpın Bu kremayı pastanın her tarafına sürün Dövülmüş fıstıkla süsleyerek servise sunun Fakat bu pastayı servise sunmadan önce buzdolabında 34 saat veya bir gece bekletirseniz sonuç fazla daha iyi olacaktır id