Patates Kızartması
imagesbuipuclarindansonrahersabahpatateskizartmakisteyeceksiniz5ad3c5545036f
1)Patatesleri işaret parmağı kalınlığında kesin
2)Doğranan patatesleri nişastasını atması icin suya atın
3)Sudan cıkardığınız patatesleri yarı pişmiş bir şekilde haşlayın
4)dikkatlice tencereden aldığınız patatesleri 20 dk ile 30 dk arası buzluğa koyun
5)Buzluktan aldığınız Patatesleri yağ da tam kızarmayacak şekilde kızartın
6)patatesleri cıkarın ve yağın biraz daha kızmasını bekleyin
7)Yağ biraz daha kızdıktan sonra patatesleri tekrardan icine atın ve iyice kızartın
8) Cıkarttığınız Patatesleri kağıt havlu uzerine ust uste binmeyecek bir şekilde geniş bir kaba koyun
9)Sıcakken tuzunu atmayı unutmayın
AFİYET OLSUN
imagesbuipuclarindansonrahersabahpatateskizartmakisteyeceksiniz5ad3c5545036f
1)Patatesleri işaret parmağı kalınlığında kesin
2)Doğranan patatesleri nişastasını atması icin suya atın
3)Sudan cıkardığınız patatesleri yarı pişmiş bir şekilde haşlayın
4)dikkatlice tencereden aldığınız patatesleri 20 dk ile 30 dk arası buzluğa koyun
5)Buzluktan aldığınız Patatesleri yağ da tam kızarmayacak şekilde kızartın
6)patatesleri cıkarın ve yağın biraz daha kızmasını bekleyin
7)Yağ biraz daha kızdıktan sonra patatesleri tekrardan icine atın ve iyice kızartın
8) Cıkarttığınız Patatesleri kağıt havlu uzerine ust uste binmeyecek bir şekilde geniş bir kaba koyun
9)Sıcakken tuzunu atmayı unutmayın
AFİYET OLSUN