Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu hatanın Sebebi ne ?

Bu hatanın Sebebi ne ?
0
244

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaşlar ko ya girdiğim gibi böyle bir hata alıyorum bunun sebebi ne olabilir oyuna giriyorum ama hep bu hatayı alıyorum silip baştanda yükledim formatta attım ama değişen bişey olmadı yardım !

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Bir kaç ay önce knight online yüklemiştim ve mavi ekran hatası alıyordum ve ben oyunu o günden beri oynıyamıyorum fakat bugun başladım ve yine aynı sorunla karşı kaşıya geldim Arkadaşlar işletim sistemim xp ko yükledim ancak ko yu açıyorum start basıyorum ve direk mavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
lolü açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum oyunu silip tekrardan yükledim çözüm niyetine nette ne bulduysam denedim açamadım dünden beri oyuna giremiyorum acil yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Medal of Honor single player modunu açtığımda aşağıdaki hatayı alıyorum arkadaşlar Aynı oyunun multiplayer moduna sorunsuz girebiliyorum oyunum orjinal Steam üzerinden satın aldım Daha önce single player modu çalışıyordu ve bir kaç kez oynamıştım Artık çalışmıyor(enteresan gelebilir ama windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaşlar ben scribblenauts unlimited oyununu yüledim ***** vb yaptım fakat bu hatayı alıyorum directx yükledim ama olmadı yardım edin lütfenn!!! http:img259**************img2595708aaatv
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Arkadaşlar merhaba öncelikle Oyunu internet üzerinden dün indirdim 2 kez yükledim ve açamadım *****te bi sorun yok Oyunu başlattığımda direk eaSport açılıyor ve We're Soryy, an error has occurred origin is not installed , and is required to play your game Please reinstall origin Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt