Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu external HDD sizce Nasil?

Bu external HDD sizce Nasil?

Similar threads

200 GB 300 GB arası External HDD almayı düşünüyorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız linkteki güzel mi? Daha iyisi var mıdır? Bunun 200 GB olanı da iyi mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
iyi günler arkadaşlar bilgisayarıma 1 TB hdd almak istiyorum şu iki üründen birini alacağım : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ancak bilgisayarımın işlemcisi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Aradaşlar;verilerimi yedeklemek için uzun süredir taşınabilir HDD inceledimAraştırmalarım sonucunda BLUEDISK marka hdd fiatı uygun geldiÜrün sadece ufotek,teknosa ve hepsiburada da mevcutİthalatçı firma UFOTEKBenim bütçem buna uygun(80GB HDD BLUEDISK) fiatı 129ytlSizden ricam bu markayı kullanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
İşlemci Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ekran kartı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ram Linkleri sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Selamlar, Arkadaşlar ekran kartını değiştirmek istiyorum, 64mb mx440 artık yetmiyor, gerçi CS oynuyorum genelde ama,sistemim p4 24 nort (up 34 ) twinmos 2x512 400mhz ram asus p4p800deluxe 160gb sata hdd feel kasa overclock yapıyorum, bu sisteme uygun bi ekran kartı önerirminiz, 2 el...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt