Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bruschetta (Domatesli Çıtır Ekmek)

Bruschetta (Domatesli Çıtır Ekmek)
0
27

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Bruschetta (Domatesli Çıtır Ekmek) Tanımı İçin Malzemeler

• 8 dilim ekmek (Somun ekmek de olabilir)
  • Çeri domates (Ben 300 gram kadar kulandım)
  • Taze fesleğen (Yoksa taze nane de olabilir)
  • 1-2 diş sarımsak (Rendelenmiş)
  • Zeytin yağı
  • Tuz karabiber
  • Arzuya nazaran biraz nar ekşisi

Bruschetta (Domatesli Çıtır Ekmek) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ekmeklerimizi dilimleyelim ve tavaya yerleştirin iki tarafından birazcık zeytin yağı gezdirelim.
  2. Orta ateşte iki taraflı kızartın. Sarımsağı ekmeklerim üzerine birazcık bastırarak gezdirelim (Tadı biraz ekmeğe geçecektir) domatesleri küçük küçük doğrayın taze fesleğeni de birebir biçimde.
  3. Sarımsağı rendeleyin ben doğramıştım ancak o biçimde dahada lezzetli olacaktır. Zeytinyağı, tuz, karabiber ekleyin. Dilerseniz nar ekşisinide ekleyebilirsiniz ben eklemedim.
  4. Domateslerden ekmeğin üzerine yerleştirin ve servis edin ekmekler 2-3 saat kadar çıtır kalacaktır daha sonra yumuşayabilir. Afiyet olsun.
Bruschetta (Domatesli Çıtır Ekmek) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

İtalyan Mezesi (Bruschetta) Tarifi İçin Malzemeler *3 domates *23 dal taze fesleğen *Kekik *1 kuru soğan *1 diş sarımsak *Karabiber *Tuz *23 yemek kaşığı zeytin yağı *78 tane dilim ekmek(ben hazır baget sarımsaklı ekmek kullandım ) İtalyan Mezesi (Bruschetta) Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
334
İtalyan Mezesi (Bruschetta) Tarifi İçin Malzemeler *3 domates *23 dal taze fesleğen *Kekik *1 kuru soğan *1 diş sarımsak *Karabiber *Tuz *23 yemek kaşığı zeytin yağı *78 tane dilim ekmek(ben hazır baget sarımsaklı ekmek kullandım ) İtalyan Mezesi (Bruschetta) Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen) Tanımı İçin Gereçler Birkaç dilim bayat ekmek1-2 adet küçük domates5-6 küçük dilim taze kaşarBiraz kekik (veya tercihe bağlı bir baharat) Fırında Domatesli Kaşarlı Ekmek (Vejetaryen) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Ufak uzunluk bir cam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Yumuşacık Domatesli Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 2 adet domates1 adet yumurta1 küçük çay bardağı sütBeyaz peynirTuzBayat ekmek Yumuşacık Domatesli Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle bir kaba domateslerimizi rendeliyoruz. Ben kışlık kavanoz rendelerim vardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Döküm Tencerede Çıtır Ekmek Tanımı İçin Gereçler 300 ml su1 tatlı kaşığı tuz1 küp şeker2 kaşık sıvı yağ1 paket kuru mayaAldığı kadar un Döküm Tencerede Çıtır Ekmek Tanımı Yapılışı Ilık suyu yoğurma kabına alalım ve üzerine maya, tuz, şekeri ilave edelim ve bir 5 dakika bekleyelim. Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt