Brüksel Lahanası Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket brüksel lahanası
- Zeytinyağ
- Tuz
- 2 diş sarımsak
- Yarım limon suyu
- Pul biber
- 1 çay kaşığı zerdaçal(arzuya göre)
Brüksel Lahanası Tanımı Yapılışı
- Brüksel lahanalarımızın üst bir kat yapraklarını ayıklayıp uygunca yıkayın.
- Buharda yahut kaynamış suyun içinde haşlayalım. (sürekli bakalım çok haşlanmasınlar)
- Haşlandıktan sonra süzelim.
- Sarımsağı rendeleyelim.
- Öbür materyallerle karıştırarak servis tabağına alalım. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.