
Brownie Tarifi İçin Malzemeler
- 7 yemek kaşığı tereyağı
- 200 gram bitter çikolata
- 100 gram sütlü çikolata
- 3 yumurta
- Yarım su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- Bir tutam tuz
- 1 su bardağı un
- Vişne
- Beyaz çikokata
Brownie Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Fırın 150 dereceye ayarlanır.
- Tereyağı eritilir. İçine bitter ve sütlü çikolata eklenir. Eriyene kadar karıştırılır.
- Bi tarafta 3 yumurta(oda ısısında) ve toz şeker birleşene kadar karıştırılır.
- İçine vanilya ve bir tutam tuz eklenir.
- Bu karışıma tereyağlı karışım eklenir.
- Bir spatula yardımıyla karıştırılır.
- Daha sonra 1 su bardağı un eklenir.
- Spatula yardımıyla dıştan içe karıştırılır. Un yedirilir.
- Daha sonra 20*20 ebatında borcamın içi yağlanır ve yağlı kağıt serilir.
- Harcımız dökülür.
- Üzerini süslemek için vişne ve beyaz çikolatalar batırılır.
- Yaklaşık 30-45 dk pişirilir. Ilık servis edilir.