Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Browni Yağsız Islak Kek Tarifi (Videolu Anlatım)

Browni Yağsız Islak Kek Tarifi (Videolu Anlatım)
0
56

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
browni-yagsiz-islak-kek-tarifi-videolu-anlatim.jpg

Browni Yağsız Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler

• Malzemeler:
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı un
  • 4 adet yumurta
  • 1 litre süt
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 50 gram kakao
  • 1 paket çikolata sosu
  • Afiyet olsun..
  • Gerçek lezzetler…

Browni Yağsız Islak Kek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle 4 adet yumurtayı çırpma kabımıza ekleyerek üstüne şekerimizi de ilave edip köpük köpük olana kadar çırpıyoruz.
  2. Köpük köpük olan yumurta ve şekerin üstüne vanilin, un, kakao ve kabartma tozunu ekleyerek çırpıyoruz.
  3. Çırpılan kek harcımızı pişirme kabına dökerek 150-160 derecede pişirmek üzere fırına koyuyoruz.
  4. Kekimiz fırında pişerken biz kekimizin çikolata sosunu hazırlıyoruz. 2 su bardağı süt ile 1 paket çikolata sosunu göz göz olana kadar pişiriyoruz.
  5. Çikolata sosumuzu ılınmaya alıyoruz.
  6. Kekimizin kapağını açmadan kontrol ediyoruz. Piştiğinden emin olduğumuzda bir kürdan yardımıyla kekimizi kontrol ediyoruz.
  7. Fırından çıkan kekimize kürdan ile delikler açıp sıcakken 2 su bardağı sütü üstüne döküyoruz.
  8. Ilınmış olan çikolata sosumuzu kekimizin üstüne dökerek iyice soğumasını bekliyoruz.
  9. En son isteğimize göre süsleyerek servis ediyoruz. Afiyet olsun. Gerçek lezzetler.
Browni Yağsız Islak Kek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt