Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bronzlaşmak İçin Bitkisel Yöntemler

Bronzlaşmak İçin Bitkisel Yöntemler
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bronzlaşmak İçin Bitkisel yöntemler
Bronzlaştırıcı Bitkisel Yöntemler

Burada size bir tavsiyem; kakao yağını ben de kullanmıştım öğüt ederimMutlaka reel ve güvendiğiniz bir marka olsun

Ceviz yağı
Kakao yağı
Kayısı yağı

Birebir oranda birbirine karıştırılır, tüm vücuda sürülür Güneşte bekletilir

Havuç yağı
Fındık yağı
Badem yağı

Birebir oranda birbirine karıştırılır, bütün vücuda sürülür Güneşte bekletilir

Soğan kabuklarını 15 dakika çayla demleyip süzün Bu çaylı sağonlı sıvının içine kakao, ceviz, gliserin, avokado ve portakal yağlarının her birinden 2 çorba kaşığı ekleyin Güneşe çıkmadan önce bu karışımı sürerseniz, teniniz çok kısa bir zamanda bronzlaşacaktır

3 çorba kaşığı kakao yağını benmari usulü erittikten sonradan, içine 3 çorba kaşığı zeytinyağı, 2 çorba kaşığı badem yağı ve 6 çorba kaşığı susam yağı katıp; bütün malzemeyi en ince ayrıntısına kadar çalkalayınSon olarak 2 fincan soğuk ve demli çayı ağır ağır karıştırarak katıp, çalkalamaya devam edin Bu karışım, çabucak yanmanızı sağlayacaktır *

Similar threads

Bronzlaşmak İcin Bitkisel yontemler Bronzlaştırıcı Bitkisel Yontemler Burada size bir tavsiyem; kakao yağını ben de kullanmıştım tavsiye ederimMutlaka gercek ve guvendiğiniz bir marka olsun imagesbronzlasmakicinbitkiselyontemler5ad4ed18a0b7cgif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Güneşte çok uzun zaman kalındığı zaman karoser B vitamini kaybeder, tekrar eğer C vitamini eksikliğimiz varsa fazla güneş cildimizde lekelenmeye sebep olur İşte bu yüzden güneşlendiğimiz zamanlarda diğer zamanlara nazaran daha artı B ve C vitamini tüketmemiz gerekir Fazla güneşlenmek cildin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Susam – Zeytinyağı Karışımı: Zeytinyağı ve yeteri miktarda susam tohumunu bir kavanoz içerisine koyarak 2 ay dek güneş aşağıda bekletiniz Karışım yeterince bekletildikten sonradan haftada 2 defa bacaklarınıza masaj yaparak yedirin Çilek Yağı – Badem Yağı Karışımı: Badem yağı ile çilek yağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Sağlıklı, pürüzsüz ve çekici dudaklar için kozmetik ürünlerine bir mal varlığı dökmenize lüzum değil Evdeki malzemelerle hazırlayabileceğiniz dudak kremleri ve parlatıcılarla ayrıca dudak bakımınızı yapmış olacak ayrıca de paranızı cebinizde tutmuş olacaksınız Uçuk kremi 2 çorba kaşığı taze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Nebati maskeler 1) Kuru Ciltler İçin Maskeler : • Yulaf İçi Maskesi : 2 çorba kaşığı yulaf içi, suda veyasütde 15 dakika kaynatılır Soğuduktan sonra mahlülle bir kaşıkbal ilave edilir Hafif sıcak vaziyette yüze sürülüp, 15dakika bekletilir Yüz ılık su ile yıkanır • Kabak Maskesi ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt