Breton Corbası Resimli Tarifi
Resimli Breton Corbası Tarifi
Breton Corbası nayıl yapılı r
Breton Corbası Tarifi Resimli
imagesbretoncorbasitarifiresimli5ad45a4118e15
Malzemeler :
2 adet Soğan
250 gr Kuru Fasulye
3 corba kaşığı Sıvıyağ
1 corba Kaşığı Tuz
10 bardak Et suyu
2 kahve fincanı Un
yemeğinin hazırlanışı:
Kuru fasulyeyi temizleyip akşamdan bol suda ıslayın Sabah yıkayıp suzdurun Soğanları soyup piyaz doğrayın Sonra tencereye bir kaşık yağ koyup kızdırın, soğanları ekleyin, iki dakika kavurduktan sonra fasulyeyi ilave edip bir dakika daha karıştırın ve et suyu ile tuzu ilave edin Orta ateşte yaklaşık 1,5 saat pişirin ve ateşten alın Suzgecten yada pure makinesinden gecirin Başka bir tencerede, yağ ve unu orta ateşte karıştırarak 4 dakika (sararıncaya kadar) kavurun ve fasulyeli suyu ilave edin 34 dakika daha kaynatıp ateşten alın Zar gibi doğranmış kızarmış ekmekle servis edilir
Resimli Breton Corbası Tarifi
Breton Corbası nayıl yapılı r
Breton Corbası Tarifi Resimli
imagesbretoncorbasitarifiresimli5ad45a4118e15
Malzemeler :
2 adet Soğan
250 gr Kuru Fasulye
3 corba kaşığı Sıvıyağ
1 corba Kaşığı Tuz
10 bardak Et suyu
2 kahve fincanı Un
yemeğinin hazırlanışı:
Kuru fasulyeyi temizleyip akşamdan bol suda ıslayın Sabah yıkayıp suzdurun Soğanları soyup piyaz doğrayın Sonra tencereye bir kaşık yağ koyup kızdırın, soğanları ekleyin, iki dakika kavurduktan sonra fasulyeyi ilave edip bir dakika daha karıştırın ve et suyu ile tuzu ilave edin Orta ateşte yaklaşık 1,5 saat pişirin ve ateşten alın Suzgecten yada pure makinesinden gecirin Başka bir tencerede, yağ ve unu orta ateşte karıştırarak 4 dakika (sararıncaya kadar) kavurun ve fasulyeli suyu ilave edin 34 dakika daha kaynatıp ateşten alın Zar gibi doğranmış kızarmış ekmekle servis edilir