Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Brad Pitt itiraf etti: Hayatım çok sıkıcı!

Brad Pitt itiraf etti: Hayatım çok sıkıcı!
0
111

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
JY9O8_1568882500_0895.jpg

Bir Zamanlar Hollywood’da ve Ad Astra filmleriyle gündemde olan Brad Pitt GQ dergisiyle yaptığı röportajda verdiği çarpıcı yanıtla hayranlarını hayret içerisinde bıraktı. İşte, haberin ayrıntıları...

Ünlü oyuncu Angelina Jolie ile ayrılığı sürecinde zor günler geçiren Brad Pitt son zamanlarda Bir Zamanlar Hollywood'da filmi ile gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda GQ dergisiyle yaptığı röportajda verdiği çarpıcı yanıtla hayranlarını hayret içerisinde bıraktı. Hayatına ilişkin yanıt veren Pitt, dikkatleri üzerine çekti.

gJXCA_1568882689_2248.jpg

55 yaşındaki başarılı oyuncu Pitt,"Hep ilginç hayatlar yaşayan rolleri tercih ediyorum. Çünkü benim hayatım tam tersiydi" açıklamasıyla hayatının sıkıcı olduğunu ifade eden cümlelere yer verdi.

Similar threads

Bir Devranlar Hollywood’da ve Isim Astra sinemalarıyla gündemde olan Brad Pitt GQ mecmuasıyla yaptığı röportajda verdiği çarpıcı cevapla hayranlarını hayret içerisinde bıraktı. İşte, haberin ayrıntıları... Ünlü oyuncu Angelina Jolie ile ayrılığı sürecinde güçlükle günler geçiren Brad Pitt son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ünlü oyuncu Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığını ancak son zamanlarda çocuklarının az da olsa kendisini duygulandırdığını itiraf etti. Meet Joe Black filminde beraber rol aldığı Hollywood yıldızı Anthony Hopkins ile Interview magazine’de özel bir röportaj gerçekleştiren başarılı oyuncu Brad...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ünlü oyuncu Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığını ancak son zamanlarda çocuklarının az da olsa kendisini duygulandırdığını itiraf etti. Başarılı oyuncu Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığı açıklamalarıyla gündeme ses getirmesinin ardından hata ve yanlış atılan adımlardan bahsetti. İşte, ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Ünlü oyuncu Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığını lakin son vakitlerde evlatlarının az da olsa kendisini duygulandırdığını itiraf etti. Meet Joe Black sinemasında birlikte rol aldığı Hollywood yıldızı Anthony Hopkins ile Interview magazine’de şahsi bir röportaj gerçekleştiren başarılı oyuncu Brad...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Ünlü oyuncu Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığını lakin son vakitlerde evlatlarının az da olsa kendisini duygulandırdığını itiraf etti. Başarılı oyuncu Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığı açıklamalarıyla gündeme ses getirmesinin akabinde cürüm ve yanlış atılan adımlardan bahsetti. İşte, ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt