Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Boyun Posun Devrilsin Ne Demek

Boyun Posun Devrilsin Ne Demek
0
450

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Boyun Posun devrilsin anlamı
Boyun Posun Devrilsin acıklaması

Eskiler boyun posun devrilsin sozunu bir ah olarak kullanmışlar Karşısındaki insanın hareketlerine sinirlenen kişi sinirini bu beddua ile geciştirmiş Boyun posun devrilmesi demek kişinin olmesini dilemekten başka birşey değil yani kısacası

Similar threads

Boyun Ve Bel Ağrıları Boyun Ve Bel Ağrıları Nedenleri Boyun Ve Bel Ağrıları Cozumleri Boyun ağrılarının gunluk yaşamda en sık gorulen ağrılardan biri olduğuna değinen Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof Dr Hidayet Sarı, şunları soyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kelime anlamı itaat etmek, boyun eğmek, tapmak, kulluk etmek, küçüklüğünü kabul etmek demektir Şer'i anlamı ise, Allah'ın sevdiği, emrettiği, kabul ettiği ve razı olduğu bütün gizliaçık amel ve sözlerdir Bunlardan bazıları; iman, islam, ihsan, dua, korkmak, umut etmek, tevekkül etmek, ummak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Boyun Emarı Nasıl Cekilir, Boyun ağrılarının gunluk yaşamda en sık gorulen ağrılardan biri olduğuna değinen Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof Dr Hidayet Sarı, şunları soyledi: “Boyun ağrıları, bel ağrılarından sonra ikinci sırada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Boyun Emarı Nasıl Çekilir, Boyun ağrılarının günlük yaşamda en sık görülen ağrılardan biri olduğuna değinen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof Dr Hidayet Sarı, şunları söyledi: “Boyun ağrıları, bel ağrılarından sonradan ikinci sırada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Yazgıcılık Ne Demek Evrenin ve insanın onceden belirlenmiş olduğunu ileri suren anlayış Bilimsel bilgilerden yoksun (cahil N) bulunan insanlar, butun olup bitenleri ustun bir gucun yonetimine (iradesine N) bağlayarak yazgıcı bir anlayışa varmışlardır Yazgı ya da alınyazısı, hicbir zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt