Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

böyle evlilik yemini duydunuz mu?

böyle evlilik yemini duydunuz mu?
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
böyle izaç yemini duydunuz mu? Böyle izaç yemini görülmedi Minik çekmece belediyesince düzenlenen toplu düğün şöleni öncesi seminer bahşedilen 50 çifte GelinGüvey yemini ettirildi İŞTE O ANT GELİN YEMİNİ : İki yarımdan bir bütün olmaya adım attığımız bu günde ; Kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime, sıkça gözyaşları içinde annemin evine gitmeyeceğime, aralıksız şikayet etmeyeceğime, hergün sana mükellef sofralar hazırlayacağıma, seni anlamaya çalışacağıma, hayatım baştan başa seni seveceğime söz veriyorum DAMAT YEMİNİ : İki yarımdan bir bütün olmaya adım attığımız bu günde ; Futbol maçlarını seni sıkacak değin izlemeyeceğime, televizyon kumandasını arada bir sana vereceğime , pozitif mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma, kayınvalidemin konut ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma, özel gün ve haftalarımızı katiyen unutmayacağıma, bazen da olsa sana hediyeler alacağıma , seni defalarca koruyup kollayacağıma laf veriyorum id  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt