Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

BÖYLE BİR SEVMEK

BÖYLE BİR SEVMEK
0
513

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,953
F-D Coin
118
BÖYLE BİR SEVMEK*
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
yağmur giyerlerdi sonbaharla bir
azıcık okşasam sanki çocuktular
bıraksam korkudan gözleri sislenir
böyle bir sevmek görülmemiştir

hayır sanmayın ki beni unuttular
hala arasıra mektupları gelir
gerçek değildiler birer umuttular
eski bir şarkğ belki bir şiir
böyle bir sevmek görülmemiştir

yalnızlıklarımda elimden tuttular
uzak fısıltıları içimi ürpertir
sanki gökyüzünde bir buluttular
nereye kayboldular şimdi kimbilir
böyle bir sevmek görülmemiştir.

Similar threads

Duygusal Şiirler Şairlerden Duygusal Uzun Şiirler BEN SANA MECBURUM Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Buyudukce buyuyor gozlerin Ben sana mecburum bilemezsin İcimi seninle ısıtıyorum Ağaclar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
375
Attila İlhan 1925 yılında, şimdi gencecik olan cumhuriyette doğdu. Cumhuriyetin birinci yılları, onun da hayatının birinci yıllarıydı. Herkes onu şiirleriyle biliyor fakat o aynı vakitte bir düşünür, senarist, romancı, gazeteci, deneme müellifi ve eleştirmendir. Hukuk fakültesi mezunu olmasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
ATİLLA İLHAN (doğumu 1925) Şair, romancı, eleştirmen, senaryo yazarı ve gazeteci olarak Attilâ İlhan edebiyatımızın çok yönü olan sanatçılarından biridir Şiire fazla erken yaşlarda, ilkokul döneminde başlayan Attilâ İlhan Menemen'de doğdu Edebiyat sevgisini şiire meraklı babasından ve edebiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Her toplumun bir edebiyatı ve o edebiyata özel birtakım tipleri vardır. Türk müelliflerin kaleminden çıkmış romanlar ve kıssalar, hepimizi eşsiz seyahatlere sürükler. Bir de Türk şairlerin kaleminden çıkmış şiirler vardır. Bu şiirler uzun seyahatler sunmazlar. Bu şiirler işten, okuldan konuta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Yasaklı kitaplar! NAZIM HİKMET ŞİİRLERİ 6 Mayıs 1931 günü Nâzım Hikmet, yazdığı birincil beş şiir kitabında (835 Satır (1929), Jokond ile SİYAU (1929), Varan 3 (1930), 1+1 1 (1930), Sesini Kaybeden Şehir (1931) ‘bir zümrenin diğer zümreler üstünde hâkimiyetini ihtiyacı karşılamak gayesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt