Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Böyle bir çocuk düşünebiliyor musunuz..?

Böyle bir çocuk düşünebiliyor musunuz..?
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Böyle bir çocuk düşünebiliyor musunuz? Küçük haylaz çocuklarımız ara sıra o kadar akıllıca laflar ederler ki bizi hem şaşılacak hem de çıldırtırlarBu afacana bakın bi deboylebircocukdusunebiliyormusunuz5c5610b1ad225alt :D Big Grin :D Anne, babam bana ''Tepemin tasını attırma!'' dedi İnsanların tepesinin tası mı var? Öf, lütfen git başımdan! Sular indirimli zaten Suları bıçaklamı kesiyorlar? Hayır Lafın gelişi, pek denir Laf bir yerlerden mi geliyor? Kafa ütüledin lakin İnsanların kafaları tıpkı pantolonlar, gömlekler gibi ütülenebilir mi ? Aaa! Komşular yetişin! Bu cocuk beni bakırköy'e gönderecek! Bakırköy, gercekten bakırdan mı? Peki, peki Bak acilen sana anlatmaya çalışayım: Kullandığımız kelimelerin yani şey Yani, her kelimenin anlamını araştırmamız gerekmez Yani dilin yapısı o kadar Anne dilini cıkarırmısın? Nedenmiş o ? ''Dilin yapısı pek'' demedin mi ? Görmek istiyorum, niçin yapılmış dil ? 1549144237 1549144237 boylebircocukdusunebiliyormusunuz5c5610b1e1560boylebircocukdusunebiliyormusunuz5c5610b1e1560 http:wwwbaktabulumcomimagessmiliesmsngringif  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt