Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boşaltım sisteminin sağlığını korumak icin neler yapılması gerekir?

0
229

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Gunde en az iki litre su icmelisiniz Bu miktar, sıcak ve kuru havalarda daha da artırılabilir
Sağlığı korumanın temel şartı olan temizliğe ozen gosterilmelidir
Diş curukleri ve boğaz iltihaplanmaları hemen tedavi ettirilmelidir Diş curukleri ve boğaz iltihaplanmaları bobreklerin sağlığını olumsuz etkiler Tedaviler yarıda kesilme melidir
Bobrek rahatsızlıklarında mutlaka doktora gidilmeli ve tedavi olunmalıdır Bobrekler ve idrar yolları soğuktan korunmalıdır

Similar threads

Boşaltım sisteminin sağlığını korumak için neler yapılması gerekir? Günde en az iki litre su içmelisiniz Bu arz, sıcak ve kuru havalarda daha da artırılabilir Sağlığı korumanın temel şartı olan temizliğe özen gösterilmelidir Diş çürükleri ve boğaz iltihaplanmaları hemen tedavi ettirilmelidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
boşaltımda gorevli organ ve yapıların sağlığını korumak icin yapılması gerekenler Boşaltım sisteminin vucut dengesinin (homeostaz) sağlanmasında cok onemli bir yeri vardır Bobrekler, ureterler ve idrar kesesinden oluşan boşaltım sistemi, yapımyıkım sırasında ortaya cıkan atık maddelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
boşaltım sistemi sağlığı icin yapılması gerekenler nelerdir 1Yeterli miktarda sıvı alınmalıdır (Bobreklerin rahat calışması icin bol sıvıya ihtiyacı vardır Alınan sıvı miktarı sıcak ve kuru havalarda arttırılmalıdır Gunluk en az 2 litre su alınmalıdır) 2 İdrar uzun sure tutulmamalıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Bobreklerimizin sağlıklı kalması icin neler yapılması gerekir? 1 Yeterli miktarda sıvı alınmalıdır (Bobreklerin rahat calışması icin bol sıvıya ihtiyacı vardır Alınan sıvı miktarı sıcak ve kuru havalarda arttırılmalıdır Gunluk en az 2 litre su alınmalıdır) 2 İdrar uzun sure tutulmamalıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
boşaltımda görevli organ ve yapıların sağlığını korumak için yapılması gerekenler Boşaltım sisteminin vücut dengesinin (homeostaz) sağlanmasında çok kayda değer bir yeri vardır Böbrekler, üreterler ve idrar kesesinden oluşan boşaltım sistemi, yapımafet sırasında ortaya çıkan atık maddelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt