Borsch Corbası Nasıl Yapılır
Resimli Borsch Corbası Tarifi
Borsch Corbası resimli Tarifi
Borsch Corbası Yapılışı
imagesborschcorbasitarifiresimli5ad4591b77df7
Borsch Corbası Malzemeleri
2 litre et suyu
2 adet pancar
2 adet soğan
2 adet patates
1 adet kereviz
1 adet havuc
250 gr karalahana
3 kaşık salca
1 demet maydanoz
1 adet defne yaprağı
50 gr margarin
1 tatlı kaşığı şeker
1 cay kaşığı tuz
1 cay kaşığı karabiber
1 paket krema
Borsch Corbası Tarifi
2 litre et suyunu veya icine 2 et suyu tableti koyduğunuz corba suyunu kaynamaya bırakız ve kaynayınca sondurunuz Pancarların kabuklarını soyunuz ve kibrit copu inceliğinde doğrayınız Pancarları cam bir kaseye alınız Plastik kaplar pancar rengine boyanır Tuzla dovulmuş ve macun haline gelmiş sarmısakları pancarlara katınız ve bir miktar ovaladıktan sonra bir kenara ayırınız Soğan ince doğrayınız ve yağ ile kavurunuz Soğanlar kavrulunca icine domates salcası ilave ediniz, salca kokusunun yok olması icin bir miktar daha soğanlarla beraber kavurmaya devam ediniz Şimdi pancarları ilave ediniz, ateşin altını kısınız pancarlar yumuşak bir hal alana kadar pişiriniz Fazla kavurmayınız, pancarlar daha sonra corba ile de pişeceği icin cok yumuşak olur
Hazırlamış olduğumuz et suyunu bu soğanlı, salcalı, pancar kavurmasına ilave ediniz Şimdi kup halinde doğranmış havuc, kereviz, patates (Biraz buyukce), doğranmış lahana, defne yaprağı, şeker, bağlanmış maydanoz sapı corbaya ilave ediniz Sebzeler yumuşak bir hal alana kadar kaynamaya bırakınız Corba pişince maydanoz sapı ve defne yapraklarını servisten once cıkarınız Ekşi krema veya iyice cırpılmış Yoğurtla beraber servis yapılır ve her tabaga konan bir veya iki corba kaşığı yogurt ,corbaya ozel bir lezzet verir
Resimli Borsch Corbası Tarifi
Borsch Corbası resimli Tarifi
Borsch Corbası Yapılışı
imagesborschcorbasitarifiresimli5ad4591b77df7
Borsch Corbası Malzemeleri
2 litre et suyu
2 adet pancar
2 adet soğan
2 adet patates
1 adet kereviz
1 adet havuc
250 gr karalahana
3 kaşık salca
1 demet maydanoz
1 adet defne yaprağı
50 gr margarin
1 tatlı kaşığı şeker
1 cay kaşığı tuz
1 cay kaşığı karabiber
1 paket krema
Borsch Corbası Tarifi
2 litre et suyunu veya icine 2 et suyu tableti koyduğunuz corba suyunu kaynamaya bırakız ve kaynayınca sondurunuz Pancarların kabuklarını soyunuz ve kibrit copu inceliğinde doğrayınız Pancarları cam bir kaseye alınız Plastik kaplar pancar rengine boyanır Tuzla dovulmuş ve macun haline gelmiş sarmısakları pancarlara katınız ve bir miktar ovaladıktan sonra bir kenara ayırınız Soğan ince doğrayınız ve yağ ile kavurunuz Soğanlar kavrulunca icine domates salcası ilave ediniz, salca kokusunun yok olması icin bir miktar daha soğanlarla beraber kavurmaya devam ediniz Şimdi pancarları ilave ediniz, ateşin altını kısınız pancarlar yumuşak bir hal alana kadar pişiriniz Fazla kavurmayınız, pancarlar daha sonra corba ile de pişeceği icin cok yumuşak olur
Hazırlamış olduğumuz et suyunu bu soğanlı, salcalı, pancar kavurmasına ilave ediniz Şimdi kup halinde doğranmış havuc, kereviz, patates (Biraz buyukce), doğranmış lahana, defne yaprağı, şeker, bağlanmış maydanoz sapı corbaya ilave ediniz Sebzeler yumuşak bir hal alana kadar kaynamaya bırakınız Corba pişince maydanoz sapı ve defne yapraklarını servisten once cıkarınız Ekşi krema veya iyice cırpılmış Yoğurtla beraber servis yapılır ve her tabaga konan bir veya iki corba kaşığı yogurt ,corbaya ozel bir lezzet verir