Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora Duran Sen de Gidersen Şarkı Sozleri

Bora Duran Sen de Gidersen Şarkı Sozleri
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bora Duran Sen de Gidersen Şarkısının Sozleri

Bora Duran Sen de Gidersen

Beni Koyamazsın Eller Yerine

Kalbimi Kıramazsın Sucum Ne Ki Soyle

Sen Beni Koyamazsın Eller Yerine

Kalbimi Kıramazsın Sucum Ne Ki Soyle

Gulmuyor Sensiz Yuzum Hayat Zalim Bir Huzun

Bense Cektiğim Kadar Derdin Tesellini Bilirim

Şimdi Sen De Gidersen Boyle Kim Ceker Nazımı Soyle

Sen Uzulme Birtanem Aşk Acısı Bu Ben Cekerim Kime Ne

Aman Aman Bırakırsan Duşerim En Derine

Aman Aman Kaybolursan Adım Cıkar Serseriye

Similar threads

Pis Yedili 20 Şubat Calan Sen de Gidersen Şarkı Sozleri Show tv ekranlarının sevilen dizisi Pis Yeidli'de bu akşam yayınlanan bolumde calan Bora Duran'ın Bora Duran Sen De Gidersen Şarkı Sozu sizlerle Beni koyamazsın eller yerine Kalbimi kıramazsın sucum ne ki soyle Sen beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Bora Duran Beni Oldurdun şarkı sozu Bora Duran Beni Oldurdun şarkısı sozleri 2019 Bora Duran Beni Oldurdun şarkısının sozleri: Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Bora Duran Beni Oldurdun Şarkı Sozleri Bora Duran Beni Oldurdun Şarkısı Sozleri Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En zayıf ve en inanmış anımda arkamdan sıktın gittin Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Bora duran beni oldurdun şarkısı Beni oldurdun Bora duran sozleri Bora duran beni oldurdun şarkı sozu Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En zayıf ve en inanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Burcu Guneş Gozlerinde Bıraktım Aşkı Al gonlumu bir kuru dalla, bir tatlı sozle Her vuruşunda kalbim ağlıyor, ağlıyor ince ince Ses ver, sana zalim demeye dilim varmıyor Ah aşk affedilmişliğine minnet et diyor Senin eşin, bir benzerin yok Ben aşkı sende bildim Zulumlerin huzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt