Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora duran lay lay lay şarkı sozu

0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bora duran lay lay lay şarkısı
Lay lay lay Bora duran sozleri

Nereden cıktın karşıma
Dunya durdu
Dondum şaşkına
Buradan cıkış yok derken
Tuttun cektin duştuğum yerden
Hayat yanlış bir hamleyle bitiyor
Elde ne varsa alıyor
Hic acımıyor
Tam yeniden olmaz derken
Hic ummadığım bir yerden
Guluyor dansa kaldırıyor
Lay lay lay
Olmaz deme oluyor
Dunya yine donuyor

Korkma dansa kalk
Seninle şarkı bile soyluyor
Gitmek istiyorum her yerden
Sıkıldım kendimden derken
Gozlerini gorunce birden
Kalbimi duydum yeniden
Hayat yanlış bir hamleyle bitiyor
Elde ne varsa alıyor
Hic acımıyor
Tam yeniden olmaz derken
Hic ummadığım bir yerden
Guluyor dansa kaldırıyor
Lay lay lay

Soz&muzik:Bora duran

Similar threads

Dinle Sevgili Lay Lay Dinle Sevgili Lay Lay şarkısı sozleri Nereden Cıktın Karşıma Dunya Durdu Dondum Şaşkına Buradan Cıkış Yok Derken Tuttun Cektin Duştuğum Yerden Hayat Yalnış Bir Hamleyle Bitiyor Elde Ne Varsa Alıyor Hic Acımıyor Tam Yeniden Olmaz Derken Hic Ummadığım Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Bora duran lay lay lay şarkısı Lay lay lay Bora duran sözleri Bora duran lay lay lay şarkı sözü Nereden çıktın karşıma Dünya durdu Döndüm şaşkına Buradan çıkış yok derken Tuttun çektin düştüğüm yerden Yaşam hatalı bir hamleyle bitiyor Elde ne varsa alıyor Hiç acımıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Dinle Sevgili Lay Lay Dinle Sevgili Lay Lay şarkısı sözleri Nereden Çıktın Karşıma Dünya Durdu Döndüm Şaşkına Buradan Çıkış Değil Derken Tuttun Çektin Düştüğüm Yerden Hayat Yalnış Bir Hamleyle Bitiyor Elde Ne Varsa Alıyor Hiç Acımıyor Bütün Bitmiş Olmaz Derken Hiç Ummadığım Bir Yerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Bora duran icerim ben şarkısı İcerim ben Bora duran sozleri Bora duran icerim ben şarkı sozu Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana halini Hangimiz akıllı hangimiz deli cozemedim kendimi Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana derdini Bak bi yanda şarap bi yanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bora duran beni oldurdun şarkısı Beni oldurdun Bora duran sozleri Bora duran beni oldurdun şarkı sozu Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En zayıf ve en inanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,556Konular
982,096Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt