
Bonibon Ve Ceviz Modüllü Dışı Çıtır Çıtır İçi Browni Lezzetinde Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket bonibon
- Yarım çay bardağı ceviz
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Yarım paketten az katı yağ ( oda sıcaklığında)
- 3 yemek kaşığı şeker
- Yarım çay bardağı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 adet yumurta
- 2 su bardağı un
- 1 çay bardağı nişasta
Bonibon Ve Ceviz Modüllü Dışı Çıtır Çıtır İçi Browni Lezzetinde Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta şeker ve yağları karıştırıp yeterlice harmanlıyoruz.
- Sonra bütün gereçleri ekleyip yumuşak bir kıvam elde ediyoruz hamuruz çok sert olmayacak .
- Yağlı kağıt serili tepsiye kurabiyelerimizi alıp istediğiniz biçimleri verebilirsiniz.
- Evvelce ısıttığımız 170 derece fırında denetimli pişiriyoruz.
- 12 -13 dakika kâfi olacaktır.
- Birinci çok sert olduğuna bakmayın durdukça yumuşuyor ve içerisi browni lezzetinde enfees afiyet olsun.