Bomlet Tanımı İçin Materyaller
- 2 yumurta
- 3 yemek kaşığı süt
- 1 çay kaşığı tuz
- Ortası için; rastgele bir eriyen peynir
Bomlet Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtaların akını ve sarısını ayırıyoruz. Akını köpük kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.
- Sarıları, sütü ve tuzu karıştırıp akına ekliyor ve yavaşça karıştırıyoruz ki köpük kıvamı bozulmasın.
- Yağlanan tavaya alıp kapağını kapatıyoruz.
- Burada değerli olan kapağı açmamak. Sonrasında peyniri ekleyip afiyetle yiyoruz. Afiyet olsun. Görüntülü gösterim için instagram eceaslnnn.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.