Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bombay Fasülyesi

Bombay Fasülyesi

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
bombay-fasulyesi.jpg

Bombay Fasülyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı bombay fasülye
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı domates suyu
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 adet rendelenmiş soğan
  • Tavuk suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Bombay Fasülyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bombay fasülyeleri 1 gece evvelce ıslatacağız.
  2. Islanmış ve yumuşamış fasülyeleri 1 saat suda pişiriyoruz.
  3. Üstünde oluşan köpükleri sık sık alıyoruz.
  4. Sonrasında tereyağı ve zeytinyağını tencereye alıp üstüne rende soğanı ekleyip kavuruyoruz.
  5. Soğanların kokusu çıkınca üstüne salçayı ve domates suyunu ekleyip uygunca kavuruyoruz.
  6. Üstüne süzdüğümüz fasülyeleri ekleyip karıştırıyoruz.
  7. Tuzu kara biberi ve pul biberi ekleyip karıştırıyoruz.
  8. İçine son olarak tavuk suyunu ekleyip fasülyeler yumuşayana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Bombay Fasülyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt