Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bomba Lezzetiyle Efsane Çikolata Şöleni

Hoş geldin! diyarkurt tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bomba Lezzetiyle Efsane Çikolata Şöleni

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bomba-lezzetiyle-efsane-cikolata-soleni.jpg

Bomba Lezzetiyle Efsane Çikolata Şöleni Tarifi İçin Malzemeler

Muhallebi için;
  • 1 litre süt
  • 5 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı dolusu kakao
  • 1 su bardağı şeker
  • 80 gram çikolata (Ben fındıklı kullandım)
Hamuru için;
  • 2 paket kakaolu petibör
  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik ufalanmış fındık
Çikolata sosu için;
  • 2 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 80 gram çikolata (Ben fındıklı kullandım)
Kremşanti için;
  • 1 paket kremşanti
  • 1 su bardağı süt

Bomba Lezzetiyle Efsane Çikolata Şöleni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak bisküvileri robotta çekelim ve üzerine ufalanmış fındığı ekleyelim.
  2. Muhallebi için çikolata hariç tüm malzemeleri tencereye alıp pişirelim. Piştikten sonra üzerine çikolatayı ekleyelim ve karıştıralım.
  3. Sos için çikolata hariç tüm malzemeleri tencereye alıp pişirelim. Piştikten sonra üzerine çikolatayı ekleyelim.
  4. Yaptığımız muhallebiyi ezilmiş bisküvinün üzerine döküp karıştıralım ve büyük boy kare borcama dökelim.
  5. Üzerine köpürmüş kremşanti sürelim ve soğuyan çikolata sosu dökelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Not: Kullandığımız herşey yumuşak kıvamlı olduğu için biraz salaş bir pasta oluyor. Daha kalıp gibi olmasını isterseniz bisküviyi 3 paket koyabilirsiniz.

Bomba Lezzetiyle Efsane Çikolata Şöleni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt