Bolunun Meşhur Keşli Eriştesi Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı erişte
- Keş peyniri
- 1 su bardağı ceviz
- 100 gram tereyağı
Bolunun Meşhur Keşli Eriştesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle keşimizi rendeleyelim. Tereyağını eritelim.
- 10 dakika tereyağında keşi kavuralım.
- Bu arada erişteleri haşlayalım.
- Kavrulan keşlerin üzerine ceviz ve kırmızı toz biber ekleyelim.
- 2 /3 dakika daha kavurduktan sonra sosumuz hazır.
- Haşladığımız erişteleri servis tabağına alalım.
- Üzerine sosunu ekleyelim. Servise hazır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.