Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bol Tereyağlı Pastırmalı Humus

Bol Tereyağlı Pastırmalı Humus
0
52

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
bol-tereyagli-pastirmali-humus.jpg

Bol Tereyağlı Pastırmalı Humus Tanımı İçin Materyaller

• 3 su bardağı haşlanmış nohut (kabukları soyulmuş)
  • Yarım su bardağı tahin
  • 2 limonun suyu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 diş sarımsak
  • 4 kaşık zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı kimyon
Üzeri için:
  • Pastırma
  • Tereyağı

Bol Tereyağlı Pastırmalı Humus Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bütün gereçleri blenderde güzelce püre haline gelene kadar eziyoruz.Kıvamı katı olursa su eklenebilir.
  2. Hazırlanan humus fırın kaselerine alınır.
  3. Öteki bir tarafta tavada tereyağı eritilir ve pastırmalar 1-2 dk kadar tereyağında pişirilir.
  4. Pişen pastırmalar humus kaselerinin üzerine yerleştirilerek, 220c derece evvelce ısıtılmış fırında 3-4 dk bekletilir.
  5. Sıcak sıcak servis edilir. Afiyet olsun.

Similar threads

Bu tarifi Arzu Ayla hanım’ın humus tarifini kullanarak yaptım Bir kısmını da pastırmalı olarak fırına sürdüm Her iki halini de çok beğendik Arzu hanım’ın *izniyle tarifini aynen alıntılıyorum, pastırmalı kısmı altına ekliyorum Pastırmalı Humus Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı konverse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Pastırmalı Humus Tanımı İçin Malzemeler 500 gram nohut4 yemek kaşığı tahinKüçük uzunluk yarım limon2 diş sarımsakYarım çay kaşığı tuzYarım çay kaşığından az kimyonYarım çay kaşığından az pulbiber kıvamı ağır olursa biraz su atabilirsiniz5 yemek kaşığı zeytinyağı Üzeri için; 5-6 kısım roka2 dilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Çıtır Pastırmalı Humus Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı haşlanmış nohut1 kahve fincanı tahin3 diş sarımsakYarım limonun suyu1 kahve fincanı zeytinyağı1 silme tatlı kaşığı kimyonTuz5-6 dilim pastırmaTereyağıToz biber Çıtır Pastırmalı Humus Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Tereyağlı Humus Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı nohut5 yemek kaşığı tahin (koska)4 diş sarımsak1 tane limon suyu5 yemek kaşığı su1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı1 çay kaşığı kimyon Üzeri için; 4 yemek kaşığı tereyağ1 çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber Tereyağlı Humus Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Pastırmalı Humus Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 su bardağı nohut *1 su bardağı tahin *1, 5 limon suyu *yarım su bardağı zeytinyağı *45 diş sarımsak *tuz *pul biber *dilediğiniz kadar pastırma *1 çorba kaşığı tereyağı Pastırmalı Humus Tarifi Yapılışı 1, 5 bardak nohut bir gece önceden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt