Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bol Sebzeli Kuzu İncik

Bol Sebzeli Kuzu İncik
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
bol-sebzeli-kuzu-incik.jpg

Bol Sebzeli Kuzu İncik Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo kadar kuzu incik
  • 3 adet patates
  • 2 adet domates
  • 1 adet büyük uzunluk dolmalık kabak
  • 2 adet havuç
  • 2 yahut 3 adet yeşil sivri biber
  • 1 çorba tabağı kadar arpacık soğanı
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı kadar un
  • İsteğe nazaran baharatlar

Bol Sebzeli Kuzu İncik Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Muhakkak eti haşlamadan tuzunu eklemiyoruz bu eti sertleştiriceği için tuzunu en son ekliyoruz ve zerzevatları tencereye bırakınca asla karıştırıyoruz biçimleri bozulmasın diye.
  2. Kuzu incikleri uygunca yıkadıktan sonra bol suda haşlıyoruz.
  3. En son tuzunu ekleyip bi beş dakika daha haşlıyoruz. Etin suyunu farklı bir kapta daha sonra tekrar yemeğe eklemek için ayırıyoruz.
  4. Farklı bir tencerede salçayı ve soğanları hafif kavuruyoruz.
  5. Üzerine incikleri dizdikten sonra kabuklarını soyduğumuz büyük dilimler halinde kestiğimiz zerzevatları üzerine ekliyoruz.
  6. Başka bir kapta ayırdığımız et suyuna bir yemek kaşığı unu ekleyip yeterlice ağır bir kıvam olana dek karıştırıyoruz öylece sebzelerin üzerine ekliyoruz.
  7. Üzerine istediğimiz baharatları serpip kapağını kapatıp hiç karıştırmadan dağıtmadan orta ateşte pişmeye bırakıyoruz.
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt