Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bol Sebzeli Bulgur Pilavı

Bol Sebzeli Bulgur Pilavı
0
68

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
bol-sebzeli-bulgur-pilavi.jpg

Bol Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller

  • 2 su bardağı bulgur (180 ml lik bardak)
  • 1 kesim kemikli et
  • 1 adet patates
  • 1 çay bardağı bezelye
  • 1 adet yeşil biber
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 diş sarımsak
  • Zeytinyağ
  • Tuz
Üzeri için;
  • Tereyağı

Bol Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Pilav tenceresine modül eti koyup bol su ile 15 dk pişirelim.
  2. Başka bir tavada zeytinyağ ile kare kare kestiğimiz soğan, sarımsak, havuç, patates ve biberi kavuralım.
  3. Akabinde bezelye domates rendesi ve salçayı ekleyip 2 dk daha kavuralım.
  4. Etin içerisine bulguru ekleyelim suyu yetersizse ekleme yapalım.
  5. 10 dk da bulgurla pişirelim.
  6. Akabinde kavurduğumuz zerzevatları de ekleyip karıştıralım.
  7. Tuzunu ekleyelim. 10 dk da bu biçimde pişsin.
  8. Servis tabağına alıp üzerine kavrulmuş tereyağ gezdirelim.
Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt