
Bol Köpüklü Sütlü Kahve Tanımı İçin Gereçler
- 5 yemek kaşığı nescafe gold yada classic
- 5 yemek kaşığı toz şeker
- 5 yemek kaşığı su
- Kaç fincan hazırlanacaksa o ölçüde süt
- Hazır çikolata sosu
Bol Köpüklü Sütlü Kahve Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Bir kavanoza nescafe, şeker ve su alınıp mikser ile 5-6 dakika boyunca çırpılarak köpürtülür.
- Hazırlanan karışım fincanların tabanına 1 – 1. 5 yemek kaşığı kadar paylaştırılır.
- Süt ısıtılır fincanların kenarından sıcak süt dökülür.
- Köpüğü üste çıkar ???? üzerini ve fincanın kenarını çikolata sosu ile şekillendirdim.
- Kahveler servise hazır kalan köpüğü kavanozda 4-5 gün dolapta saklayabilirsiniz. İstediğiniz vakit tekrar birebir halde köpüğü kullanarak bu kahveyi hazırlayabilirsiniz. Daha ayrıntılı tarifler için instagram sayfamada beklerim????