Maksat: Haftada sıradan 2 kilo Günlük kalori: 1300 Kcal Uzun sürede dengelenmiş kilo verilebilecek bir diyetVitaminsiz veya nefsinizin çektiği yiyeceklerden yoksun kalmadan 23 ay boyunca uygulayabileceğiniz bir diyetBU DİYETİN JURNAL MENÜLERİ1 GÜN Sabahleyin : Şekersiz çay, kahve, iki dilim ekmek, ceviz büyüklüğünde tereyağı, bir meyve Öğle : Izgara biftek, sebze, meyveli yoğurt Akşam : Izgara et, bakliyat, biriki dilim ananas2 GÜN Sabahtan : Şekersiz kahve, akarsu, eksik yağlı süt, yulaflı müsli Öğle : Rendelenmiş sossuz havuç, balık ve haşlanmış patates, bir kase yoğurt Akşam : Izgara biftek, sebze yemeği, yağsız beyaz peynir, bir meyve, bir dilim ekmek3 GÜN Sabahtan : Şekersiz akarsu, kahve, eksik yağlı süt, bir meyve Öğle : Sossuz salata, haşlama patates, bir kase yoğurt Akşam : Sebze çorbası, haşlama balık, pilav, bir kase yoğurt4 GÜN Sabah : Şekersiz akarsu, kahve, üç dilim tahıllı ekmek, bir ceviz büyüklüğünde tereyağı, bir kase yoğurt Öğle : Eksik yağlı kıvırcık salata, tavuklu pilav, beyaz peynir, bir meyve Akşam : Tavuk salamı, limoni salata, meyve salatası5 GÜN Sabahtan : Şekersiz dere, kahve, iki dilim ekmek, bir ceviz büyüklüğünde tereyağı, bir meyve Öğle : Sossuz salata, iki dilim tavuk salamı, mercimek, bir yoğurt, bir meyve Akşam : Sebze çorbası, iki minik patates, beyaz peynir6 GÜN Sabah : Şekersiz çay, kahve, az yağlı süt, yulaflı müsli Öğle : Bir yumurta, bonfile ve patates püresi, bir kiwi, bir dilim ekmek veya bir bardak şarap Akşam : Karmakarışık salata (havuç, domates, darı, ton balığı), bir dilim ekmek7 GÜN Sabah : Şekersiz dere, kahve, bir tavuk salamı veya biriki katı yumurta, bir dilim ekmek Öğle : Soya soslu karışık salata, haşlama tavuk, vanilyalı krema Akşam : Peynirli roka salatası, mantarlı omlet, bir meyve, bir dilim ekmek Etiket 1300 kalorilik perhiz süper bir perhiz programı zayıflamak istiyorum kolay ve dengeli zayıflamak istiyorum yaptığım diyetler işe yaramadı diyenler için kilo verdiren perhiz her türlü vitamini alarak zayıflamak istiyorum sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.