Blendax şampuan israil mali mi?
Almanya merkezli Henkel, güzellik ve bakım alanında Türkiye'nin ilk şampuan markası Blendax'ı satın alarak saç bakım ürünleri portföyünü güçlendirdi.
Blendax şampuan hangi firmanın?
Henkel, güzellik ve bakım alanında yeni satın aldığı Blendax markası ile ilgili büyüme projelerini tanıttı. Türkiye'yi yatırım yapmaya değer, güvenilir bir ülke olarak gören Henkel, büyümeyi sürdürüyor.
Blendax şampuan iyi mi?
Normalde diğer şampuanlarda Yıkayıp kuruttuktan sonra geçici bir dolgunluk her zaman oluyordu. kutum gelince şampuan hemen denedim ve sabahtan yıkadığım saçım gün biterken hala capcanlı ve dolgun görünüyordu.Ben şampuanımı böyle buldum ve çok memnun kaldım asla değişmem bir daha.Saçlarında öncelik dolgunluk ise blendax …
Ipek şampuan hangi firmaya ait?
İpek Şampuan, yüzde yüz yerli sermaye ile 1981'de kurulan Canan Kozmetik'in ilk ürünüdür.
Finish Quantum israil malı mı?
Finish (Calgonit) markası Reckitt Benckiser (rb) şirketine aittir. Ev ve kişisel bakım ürünleri üreten çok uluslu İngiltere merkezli bir firmadır. Calgon markalı kireç önleyici ürünleri bulunmaktadır. 1823 yılında İngiltere'de kurulan Reckitt Benckiser, 1986 yılında Türkiye pazarına girdi.
Elidor hangi ülkeye ait?
Elidor şampuan markası, 1954 yılında İngiltere'de kurulmuş bir markadır.
Pantene hangi ülkeye ait?
Cevap: Pantene markası İsviçre'nindir.
Blendax şampuan ne ise yarar?
Blendax'ın %100 dolgunluk kazandıran formülü, kepeğe karşı etkili ZPT Teknolojisi ile gözle görülen kepeği azaltırken saçlarınıza hacim ve güzellik kazandırır.