Bizim elimize sopa verilirse olacagi budur Okumadan gecmeyin, cok komik bunlarbizimelimizesopaverilirseolacagibudur5c564da19ac33pngalt 

abi ne oldu sustun? +durun lan cem yılmaz espirisi hatırlamaya çalışıyorum +oeehehah sıcahhh lan bunun ucu, zıt duttuk herhal zopayı +kim sogan dogradi lan benim isin kiliciyla? ulan ulannnnn +olm var ya dizecen buna şööle bir et bir domates bir patlıcan cayır cayır duman falan da yapmaz bu valla yanına da açtınmıydı bir küçük değme keyfine en bunun aynısından tahtakalede gördüm almadım +hele bakiym bi çin malı mı? unu sahile götürelim mi lan? kızlar frizbi oynarken havada ortadan ikiye böleriz amma muhabbet olur ha +orjinalmi bu?yan sanayi abi bu +olum kurcalamayın onu, ne değin yakıyo o haberiniz varmı? +ust modeli var bunun arkadasta +kesmez lan bu bi kez sivri degil izim bacanak buna bi baksın;aynısını sanayide toplatır +aynısı tahtakalede 5 milyon +hakiki gibi lan! zvooinn +gerçekmiş ahhhhh enim dayı oğlu almanyadan getirecek bundan ayrıca daha iyi o + Lan bildiğin gece lambasını kılıç diye yutturdular bize iyi mi + Bukadar mı uzuyo lan bu Benim ewdeki el feneri bile sisli hawada ta bulutlara dek çıkıyo + Kını nerde lan bunun? +Abi ona adi kılıç kını olmaz ışın kılıcı o +onu 150lik florasanın içine sokuyosun + Benimki seninkinden uzun mu ne Çemşit Abiğğ bak şu anda napcam?Bu ışın kılıcını parmaklarım arasından geçiricem hemde gözlerim emrindeki olarak Benim babamın ışın kılıcı senin babanın ışın kılıcın çizeeer Cemşit abii bak bi tane daha ışın kılıcı aldım oğlum napcan bi tane daha savaşmı çıktı? *olsun abii bulunsun artı ışın kılıc göz çıkartmaz bak derhal ışın kılıcımı nasıl başımın üstünden çevircem * ışın kılıcımın ışığı yanmıo cemşit abii pilimi bitti acep ne pili olum şarjı bitmiştir * şuraya basıncamı çalışıodu buu naptın nan midemden geçirdin ışığı ahh öldüm * çalıştı çalıştı ışın kılıcım çalıştı cemşit abiiii cemşit abii * ışın kılıcımın gücü adına öle deme oğlum diğer kılıçların gücüne gider İyi akşamlar sayın seyircilerŞimdide karşınızda ışın kılıcı yutan adam *Ve işte karşınızda IŞIN KILICI Anneee Işın kılıcımı gördünmü? Babana sor yawrum en son bıyıklarını düzeltiyodu +tık tıkkk kimooo +selattin abiii noldu nan gecenin bi yarısı? +abi şu senin ışın kılıcını bi versene abi eee enim hatunu dövmekten canım sıkıldı bi 2 ye ayırayım dedimde