Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Biz Heybeli'de Her Gece Şarkı Sozu

Hoş geldin! firat118 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Biz Heybeli'de Her Gece Şarkı Sozu
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Biz Heybeli'de her gece mehtaba cıkardık
Sandallarımız neş'e dolar, zevke kanardık
Saz seslerinin sahile aksettiği demler ah o demler
Etrafı butun şarkı gazellerle yakardık, zevke kanardık

Beste:Yesari Asım Arsoy
Gufte: Yesari Asım Arsoy
Makam: Sultani Yegah
UsUl: Aksak

Similar threads

Ataturk'un Sevdiği Şarkılar ve şarkıcılar Ataturk'un Sevdiği Şarkılar nelerdir Ataturk'un Sevdiği Şarkılar ve sozleri Afitap Hanım Benim Tatlı Esmerim Bahcenizde Bir Gul Olsam Koklar mısın Gulumden (Amanın Guzelim) Soyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak Aşk Denilen Cellata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ataturkun Dinlediği Şarkılar nelerdi Ataturkun Dinlediği Şarkılar Ataturk'un Sevdiği Muzikler, Cankaya Ataturk Muze Koşku'nde bulunan 271 adet plak ve Ataturk'un Beyaz Trendeki seyahatleri sırasında dinlediği plaklar arasından secildi Plakların ses kalitesinin yukseltilmesi ve muzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Ataturkun dinlediği şarkılar Mustafa Kemal Ataturk'un Sevdiği Şarkılar ve Şarkıcılar Ataturk'un dost sohbetlerinde, gunler suren tren yolculuklarında, donemin aydınları, siyasetcileri ve bilim adamlarıyla memleket meselelerini tartıştığı Cankaya sofralarında dinlediği şarkılar ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve şarkıcılar Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar nelerdir Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve sözleri Afitap Bayan Benim Tatlı Esmerim Bahçenizde Bir Gül Olsam Koklar mısın Gülümden (Amanın Güzelim) Söyle Ruhum Sevdan Beni Kaç Sene Yakıt Aşk Denilen Cellata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Atatürkün Dinlediği Şarkılar nelerdi Atatürkün Dinlediği Şarkılar Atatürk'ün Sevdiği Müzikler, Çankaya Atatürk Müze Köşkü'nde bulunan 271 adet plak ve Atatürk'ün Beyaz Trendeki seyahatleri esnasında dinlediği plaklar arasından seçildi Plakların ses kalitesinin yükseltilmesi ve müzik dışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt