Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bitmemiş bir aşk hikayesi

Bitmemiş bir aşk hikayesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Zamanın birinde bir kız varmış
Bu kız bir gün birine sevdalanmış,
Ama imkânsız ask ola ki, aşkı imkânsızmış,
Sevmekten sözünden dönmek zorunda kalmış
Aradan bir süre geçmiş, bir gün karşısına bitmiş bir erkek çıkmış
Bu erkek kendine çok güvenen, yakışıklı ve akıllı biriymiş Tüm kızları
Parmağında oynatabileceğini sanıyormuş Fakat yanıldığını çok geçmeden anlamış
bu vesileyle kız sevdiğini unutmaya çalışıyormuş Başta o erkek kızla alay etmek istemiş,
Duygularıyla oynamış fakat fazla geçmeden kendi kazdığı kuyuya düşeceğini bilememiş Uzun bir vakit konuşmuşlar,
Zaman geçtikçe erkek kıza âşık olmuş Fazla sevmiş fakat beyhude, kızın gönlü hala sevdiğindeymiş Unutmaya çalışıyormuş
Aylardır Erkek kıza yaklaştıkça, kız kaçıyormuş, güya bitmiş âşık olmaktan korkar gibi Defalarca mesafeli davranıyormuş,
Erkeğe bir ağabey gözüyle bakıyormuş, lakin çok derinlerde birazcıkta olsa sevdiğini bilmiyormuş Erkek bunun farkına varınca
Bozulmuş Kendine fazla güveniyor ya, bir gün kıza aynen şöyle demiş: sana hayatında başarılar, ben sana artik yar olamam!
Kız bunu duyunca mahvolmuş Nedenini bile anlayamamış, sevmiyorsam niçin bu değin üzüldüm diye düşünmüş gecelerce Ve çok
geçmeden anlamış fakat, içinde bir şeyler varmış birazda olsa ona aleyhinde Ama ne avantaj is isten geçmiş, erkek terk edip gitmişti kızı O günün gecesinde kız hiç uyumamış, sabaha değin hep düşünmüş düşünmüş ve yeniden düşünmüş Umudunu tamamen kesmiş ondan ama hiç beklemediği bir anda, üç gün sonradan ondan haber gelmiş Seni bakmak istiyorum diye Kız çok üzgünken ansızın bire çok sevinmiş, lakin kalbi çok kırılmıştı, döner miydi geriye doğru? Gururu çok kırılmıştı Erkek kıza yalvarmış ne olur dostluğumuz bitmesin diye Kız oğlanın onu sevdiğini bildiği için, ask acısını bildiği için kabul etmiş baştan arkadaş olmayı Vakit geçmiş, mükemmel dost olmuşlar, bu vesileyle erkeğin sevgisi gittikçe büyüyormuş Kız ise ilk gün ama gibi davranıyormuş, hiçbir tepki vermeden Nedeni ise yeniden ilk ask hikâyesi gibiymiş, imkânsız ask En güç ask ve en acı ask Kız bunun farkındaymış fakat erkeğin hiç bir şeyden haberi yokmuş Kız ona hiç anlatamamış gerçekleri ve vakit böyle akıp gitmiş Günler daha sonra kız oturup düşünmüş, aklına başına gelmiş Yanlış yapıyorum demiş kendi kendine Ona benim çektiğim gibi ask acısı çektiremem demiş Ve bir karar vermiş, tekrar ayrılık Bu aska dönüşmekte olan dostluğu önlemek için her şeyi yapmış, erkeğin umudunu adamakıllı kırmış Fakat yinede çok eskiden onun kıza yaptığı gibi: sana hayatında başarılar, ben sana artik yar olamam dememiş Evleniyorum diyerek bitirmiş her şeyi Erkek perişan olmuş lakin kız sözünden asla geri dönmemiş ve gitmiş Uzun süre kız bu olayın etkisinden kurtulamamış Hikâye burada yarım kalmış, aradan uzun zaman geçmiş Kız artik asklardan sevdalardan umudunu tamamen kesmiş Her Zaman imkânsız yasaklanmış asklara rastlamaktan bıkmış Ve bir gün hiç beklemediği anda karşısına tekrar bir erkek çıkmış Ve tekrar sevmiş, bu sefer son olması dileğiyle hiç utanmadan askını söylemiş Hemen kız fazla seviyor ve de çok mutlu, hem seviyor hamda seviliyor Ola Ki de senelerdir aradığı sıcaklığı, mutluluğu, samimiyeti ve reel aşkı yeni bulmuştu Şimdiyse eski günleri hatırladıkça kendi haline gülüyor ve ara sıra de isteksiz olarak de olsa ağlıyor Kolay yok onca şey yasamak Dilerim simdi çok mutlu olur sevdiğiyle Askınızın sonsuza dek sürmesi dileğiyle sevda ve umut *

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt