Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bitliste Kar Yağışı

Bitliste Kar Yağışı
0
68

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Bitlis'te kar kalınlığı 2 metreyi geçti
Bitlis'te Kar Hayatı Durdurdu

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Bitlis Baykan, Güroymak, Adilcevaz, Tatvan ve Mutki karayolları kar yağışı ve tipi sebebiyle ulaşıma kapandı dedi

Vali Yılmaz yaptığı açıklamada, kentte etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle çoğu karayolunun ulaşıma kapandığını söyledi

Vatandaşlardan yola çıkmaması isteyen Vali Yılmaz, şöyle devam etti

Bitlis Baykan, Bitlis Güroymak, Bitlis Adilcevaz, BitlisTatvan ve BitlisMutki karayolu kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı Bu esas arterlerin açılması için çalışma yürütülüyor Hem BitlisMutki karayolunun 8 kilometresinde çığ düştü Yolda bir minibüsün mahsur kalmış Ekiplerimiz bu araca ulaşmaya çalışıyor Kar yağışından dolayı, çok sayıda köy yolumuz da kapandı

Kaynak Özgürlük *

Similar threads

Bitlis millet eğitim ve mesleki eğitim merkezleri, adres ve telefonları Bitlis'teki Millet Eğitim Merkezleri Adilcevaz Halk Müziği Eğitim Merkezi: 3113082 3113082 Kaleboynu Mah ADİLCEVAZ Ahlat Irk Eğitim Merkezi: 412402324 Selçuklu Mah AHLAT Bitlis Halk Eğitim Merkezi: 0434 2267712...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bu sene çetin bir kış geçiren Türkiye kar yağışının etkisinden bir türlü kurtulamıyor Bilhassa doğu illerinde kar yağışının etkisi hayatı zorlaştırırken meteoroloji yetkilileri bugün bazı illerde yoğun kar yağışı beklendiği duyurdu Siirt, Bitlis, Van, Hakkari, Şırnak, Düzce, Bolu, Karabük ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Hangi illerde okullar tatil 16 Ocak 2019 KONYA Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi Konya şehir merkezinde etkin olan yoğun kar yağışı sebebiyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi Devlete Ait kurumlarda çalışan engelli ve gebe personelin de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
KONYA Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi Konya büyük kasaba merkezinde etkin olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi Resmi kurumlarda çalışan engelli ve hamile personelin de bugün idari izinli sayılacağı bildirildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Mart ayının sonuna gerçek yaklaşırken soğuk havalar tesirini göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda bilhassa Marmara Bölgesi'nde ağır kar yağışı vardı. Bölgede kar sonlanırken yerini yağmurlu ve soğuk havaya bıraktı. Ancak yurdun birtakım bölgelerinde kar yağışı devam ediyor. Birtakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt