Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bitkisel Antibiyotik Değerinde Karışım

Bitkisel Antibiyotik Değerinde Karışım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bitkisel Antibiyotik Değerinde Karışım Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet limon
*1 tane taze zencefil
*2 adet tarçın çubuk olarak
*Bal
*1 yemek kaşığı zeytinyağı

Bitkisel Antibiyotik Değerinde Karışım Tarifi Yapılışı Limon ve zencefili ince dilimlere ayırıp kesiyoruz, kavanoza yerleştiriyoruz ,tarçın ilave edip isteğe göre zeytinyağı ekliyoruz ,sonrasında aldığı kadar bal döküp buzdolabın da 1 gün bekletip çayla sade istediğimiz şekilde tüketiyoruz, bende internetten buldum tarifi denedim gerçekten çok güzel ve faydalı denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum

Similar threads

En Doğalından Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *2 adet çubuk tarçın *1 adet limon *1 adet limon büyüklüğünden taze zencefil *5 adet karanfil *Yarım çay kaşığı polen *En hakikisinden süzme bal En Doğalından Antibiyotik Tarifi Yapılışı Merhabalar herkese Evet sırada doğal antibiyotik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
En Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *Biraz taze zencefil *Biraz kuru zencefil *3 adet limon *Bal En Doğal Antibiyotik Tarifi Yapılışı Ben bu tarifi keşfettiğimden beri asla hastalanmıyorum Oysa kışın benim kadar sık hasta olan görmedim Bu tarifi deneyenler bütün ilaçları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *1 büyük parça zencefil *810 tane karanfil *Yarım çay kaşığı tarçın *2 tane limon *2 tane çubuk tarçın *Bal Doğal Antibiyotik Tarifi Yapılışı Herkese merhaba
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *1 adet limon *limon büyükluğunde taze zencefil *1 çubuk tarçin *10 adet kuru karanfil *bir tutam kuru bamya çiçeği(olmasada olur ama olursa daha iyi olur) *400 veya 500 gr doğal bal Doğal Antibiyotik Tarifi Yapılışı Limonu yikayin, ortadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Soğuk Algınlığı İçin Müthiş Karışım Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı sıcak su *Yarım çay kaşığı toz zencefil *Yarım limon suyu *1 tatlı kaşığı bal Soğuk Algınlığı İçin Müthiş Karışım Tarifi Yapılışı Herkese hayırlı cumalar? havaların soğumaya başlaması ile birlikte grip nezle gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,505Konular
982,783Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt