Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bitki Çayı Tarifi

Bitki Çayı Tarifi
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bitki Çayı Tarifi İçin Malzemeler

*Bir tatlı kaşığı beşi bir yerde çayı
*Sıcak su
*Bitter çikolata

Bitki Çayı Tarifi Yapılışı Çayımızı ara öğünlerde bol su ile tüketiyoruz
Bu çayı yeşil çaydan daha çok seviyorum ben işyerine getiriyorum Tek kullanımlık poşetlerle hemen koyup 3 dk dinlendirip içiyorum yanında bitter çikolata yiyorum Malzemeleri bir defa daha hatırlatmak istiyorum Sizlere çayımız için
Mate
Yeşil çay
Funda
Biberiye
Kekik
Bu bitkileri aktardan alın Eşit gramlar ile evde bir kapta karıştırın ve sıcak suya bir tatlı kaşığı ekleyip dinlendirin Sabah kahvaltıdan önce bir bardak limonlu ılık su ardından aç karnına tükettim yazın ve çok memnun kaldım yağ takımı kalori ödem hepsini spor bitki çayı ve sağlıklı beslenme ile kısa sürede etkili hale getirdim size de tavsiye ediyorum
Yalnız bir şey eklemek istiyorum resimde ki Ülker bitter çikolatalardan hafta bir kaç defa ara öğünlerimde tüketirim Fakat basen korkusu ile bu küçük paketin bile yarısını yiyorum
Size de tavsiye ediyorumKalorisi ve maliyeti düşük gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki haftada 2 3 defa yiyebilirsiniz

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt