Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bisküvili Tramisu

Bisküvili Tramisu
0
112

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
biskuvili-tramisu.jpg

Bisküvili Tramisu Tanımı İçin Gereçler


Krema için;
  • 2 litre süt
  • Göz kararı un ve buğday nişastası
  • Damağınıza nazaran şeker
  • 1 paket krema
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 paket 200 gram torku labne
Öbür gereçler;
  • Kakao
  • Çilek
  • 2 paket kakaolu petibör
Islatmak için;
  • 3 yemek kaşığı neskafe gold
  • 2 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı şeker

Bisküvili Tramisu Tanımı Yapılışı

  1. Evvel süte yumurta sarısı, un ve nişasta koyup aygazda yoğunlaşana kadar karıştırılır.
  2. Şeker ilave edilir tekrar karıştırılır.
  3. Yoğunlaştıktan sonra aygaz kapatılır.
  4. Tereyağ krema ve labne eklenip blendrla karıştırılır.
  5. Bir kaseye neskafe, şeker ve su ek edilip eriyene kadar karıştırılır.
  6. Akabinde petibörleri bu suda ıslatıp daha sonra streç serip içine kremadan koyduğumuz harcın üstüne petibörler ıslatılarak dizilir tekrar harçtan koyulur, tekrar bisküvi dizilir .
  7. Harç bitene kadar uygulanır dolaba kaldırılır .
  8. Birgün beklemesi daha güzel olur.
  9. Soğuk olunca daha güzel oluyor çıkınca zıt çevirip üzerine kakao serpip çilekle süsleyin afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt