
Bisküviden Kek Tanımı İçin Gereçler
- 4 paket eti kakaolu bisküvi
- 2 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket sütlü çikolata
- 1 paket bitter çikolata
- 1 kutu sıvı krema
Bisküviden Kek Tanımı Yapılışı
- Bisküvileri robottan geçiriyoruz daha sonra içine süt ve kabartma tozunu ekliyoruz şayet istenilen olağan kekteki cıvıklık olmazsa biraz daha süt ekleyebilirsiniz.
- Daha sonra uygunca karıştırıyoruz ve kilitli kalıbın içerisine yağlı kağıt serip yaptığımız karışımı dökün.
- 180 derece de pişiriyoruz.
- Daha sonra çikolataları benmari tarzı eritip içine 1 kutu sıvı kremamızı döküp karıştırıyoruz .
- Kek piştikten sonra çikolatalı karışımı döküp dolapta 1 saat dinlendiriyoruz .Daha sonra servise hazır. Afiyet olsun.