Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Birr

Birr
0
197

Similar threads

Müslümanların ibâdet yaptıkları yer Allahü teâlâ âyeti kerîmelerde meâlen buyurdu ki: De ki: Rabbim adâleti emr buyurdu Her mescidde yüzünüzü kıble tarafına çevirin ve dinde samîmi olarak O'na ibâdet edin İlkin sizi nasıl O yarattı ise, yine O'na döneceksiniz (A'râf sûresi: 29) Ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Allahü teâlâ âyeti kerîmede meâlen buyurdu ki: Onlar ki, Rableri için dâvete icâbet etmekte namazı dosdoğru kılmaktadırlar Ve işlerinde meşveret eder, kendilerine verdiğimiz rızıktan (hak yolunda) sarfederler (Şûrâ sûresi: 38) Eğer ben bir kimseyi meşveret etmeksizin âmir tâyin edecek olsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Bozmak, fitne, karışıklık çıkarmak, bozgunculuk yapmak Allahü teâlâ âyeti kerîmede meâlen buyurdu ki: Allahü teâlâ ifsâd edenleri sevmez (Mâide sûresi: 64) Sarı sabır maddesi balı ifsâd ettiği gibi, kızgınlık da îmânı bozar (Hadîsi şerîfTaberânî) Şâyet sen, insanların kusûrlarını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Allahü teâlâ âyeti kerîmelerde meâlen buyurdu ki: Küçük hatâlar müstesnâ günâhların büyüklerinden ve fuhşiyattan kaçınanlara gelince; muhakkak Rabbin mağfireti bol olandır O, sizi daha topraktan yarattığı zaman ve annelerinizin karnında ceninler iken sizi (bütün hâllerinizi) en iyi bilendir O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
1 Şek ve şüpheden uzak olan; kesin Allahü teâlâ âyeti kerîmede meâlen buyurdu ki: Biraz bekledi, çok geçmeden Hüdhüd gelip, şunları söyledi:Ben senin bilmediğin bir şey öğrendim Sana Sebe'den yakîn bir haber getirdim(Neml sûresi: 22) Îmân ağaç gibi olup; kökü yakîn, dalı takvâ, nûru hayâ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt