Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birkan Sokullu Röpörtajı

Hoş geldin! Tunahan tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Birkan Sokullu Röpörtajı
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Birkan Sokullu Röpörtajı birkan sokullu röportaj birkan sokullu röportajları facebook magazin özel hayatı 1548637057 1548637057 birkansokulluroportaji5c4e53867d592birkansokulluroportaji5c4e53867d592 http:i260photobucketcomalbumsii28tubakdF046993ED85C304D943B0CA4r atv'nin yeni dizisi 'Elif'te rol bölge manken Birkan Sokullu ilk oyunculuk deneyimi olmasına karşın olumlu tepkiler aldığını bildiren birkan sokullu 'Elif'te ilk önce oyunculuğa soyunan Birkan Sokullu 5 yıldır mankenlik ve modellik yapıyor2003 yılında, 'Best Model Of Turkey'de derecesi de bulunan Sokullu, kariyerini oyunculuk üstüne kurmayı hedefliyor Dolunay Soysert'ten oyunculuk üstüne dersler aldığını bildiren Birkan Sokullu Dizi başladığından beri çevremden çok olumlu tepkiler aldım Bu benim özgüvenimi arttırdı Fakat muhakkak ki bu işte daha fazla yeniyim ve mutlaka oyunculuğumu için eğitim alacağımdiyor İstanbul'da doğdu, 23 yaşında 10 yıllık profesyonel basketbol geçmisi var Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi 5 yıl önce Öner Evez ile tanıştıktan sonradan profesyonel olarak modellik ve fotomodellik yapmaya başladı röportaj: Yalnızlık Beni Fazla Korkutuyor * Sizi en çok ne kızdırır? Yalan söylenmesi Yalana asla tahammülüm yoktur * Huzursuz zamanlarda neler yaparsınız? Köpeğim Ajan'la uzun gezilere çıkarım * Hayatla ilgili en büyük korkunuz nedir? Yalnız kalmaktan çok korkarım * Hırslı mısınız? Evet, hırslıyım Tuttuğunu koparan bir karakterim vardır * Kıskandığın ve keşke onun gibi olsaydım dediğin birileri var mı? Kıskanma olarak yok lakin kuşkusuz her anlamda misal aldığım çoğu kimse var * Bir gününüz başlıca nasıl geçiyor? Bugünlerde zamanımın çoğu dizi setinde geçiyor olağan olarak Anlamsız zaman olmuyor açıkçası Birincil bulduğum fırsatta Dolunay ile egzersiz yapıyoruz * Hayatınızda pişman olduğunuz bir şey var mı? Hayatımda yaşadığım hiçbir şeyden vicdan azabı duymam Yaşamam gerekiyormuş çağırmak kider geçerim * Takıntılarınız var mı? Her insanda oldugu dek diyebilirim * Aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız? aşık olmak nasıl kavranabilir, açıklama edilir? Bunu anlatmak çok baskı Aşk duygusallık yok, yetenektir kendimce Aşk, yaşamak ve yaşatmaktır id  

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt