Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birincil kim öpsün

Birincil kim öpsün
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Biraz abuk subuk gelebilir lakin benim derdim farklı

Arkadaşlar kızla 2 haftadır çıkıyoruz , fakat 12 senedir tanıyorumKızla şuan aramızda herhangi bi yakınlaşma olmadıSorunda burda başlıyor , arkadaşların arasında adım korkağa çıktı Birincil adımı benmi atsam kız çekinir ve benden soğurmu yoksa yelken direği dalıyımmı yada kızımı bekliyim Bu ilk çıktığım kız yaşımda 17

Similar threads

Merhaba arkadaşlar ben yelken direği konuya geçeyim 2 sene önce birincil görüşte bi kıza vuruldum , ama doğrusu vuruldum yani şuan 8sınıfa gidiyorum , kız 7sınıfın başında geldi sınıfımıza kıza birincil görüşte aşık oldum ve onu kazanmak için elimden geleni yaptım,yapıyorum lakin kız beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Öncelikle Sa konuya yelken direği giriyorum yaklaşık 1 haftadır tanıştığımız bi kız var dost ortamından tanıştık kızla harbi birbirimiz için ölüyoduk fazla seviyoduk ancak gitmeseydi hani ne biliyim bunları yazarken bile gözlerim doluyo takriben 1 saat önce ayrıldı nedeni benim okulda takıldığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Merhabalar arkadaşlar geçenlerde bir kızla aramızda olanları anlatıcam Ilk Olarak kendimden azıcık bahsedeyim 21 yaşındayım daha önce hiç bir kızla çıkmadım sadece 1 kişiye teklif ettim o da kabul etmedi 18 yaşındaydım o zamana dek diğer kıza teklif edicek cesareti bulamadım biraz çekingen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Arkadaşlar iyi günler koskocoman bir derdim var Artık dayanamıyorum ve yazma ihtiyacı hissettim Her şeyi en başından anlatacağım Okumaya vakti olanlar lütfen açıklama da yazsınlar 2019 Kasım ayında çıkmaya başladık Günü ve saati bile hala aklımdan gitmiyor Dershane çıkışında kolundan tutup bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt